Afirmațiile șocante ale lui Mircea Solcanu către familia lui Ionuț, copilul ucis de maidanezi

Apropo.ro / 30.01.2014, 11:30
Afirmațiile șocante ale lui Mircea Solcanu către familia lui Ionuț, copilul ucis de maidanezi
Mircea Solcanu acuză familia lui Ionuț, copilul ucis anul trecut de maidanezi, că face bani din povestea lor: "Sper ca Bunul Dumnezeu să vă ia și celălalt copil".

Mircea Solcanu acuză familia lui Ionuț, copilul ucis anul trecut de maidanezi, că fac bani din povestea lor. Pe o rețea de socializare, Solcanu le spune acestora că se folosesc de drama copilului lor pentru a apărea în presă și pentru a face bani.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu ca place munca, duceti-va copilul sa-l mănânce alți câini , se pare ca din asta traiti. Ce suma ati încasat in urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau cand copilul vostru era pe catafalc? Ati terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveți unul. Cand se termina banii mai inventati ca va musca niste câini. Dar stiti ca sunteți penibili”, scrie Mircea.

„Numai pe voi si pe familia voastra ii musca? Ori sunteți javre si câinii simt asta, ori ati terminat banii si vreți alții . Nu o sa primiti, duceti celălalt copil sa fie muscat si cine stie, dacă Bianca e ocupată poate o sa primiti”, a mai scris Solcanu.

„Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celălalt copil, nu sunteți demni sa cresteti copii, pentru ca mai apoi sa-i Învățați sa fie cruzi cu animalele. Ce educatie oferiti copilului cand voi doi scelerati va ocupati Viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!? Același timp sa-l folosiți mai des in educatia copilului care a rămas . Ce semanati aia o sa culegeti! Cum v-ati imaginat ca lasa Dumnezeu asa Inger sa-i otrăviți sufletul cu ura voastra ?!? Nu l-a lasat, dar atenție o sa-l ia si pe celelalt si nu trebuie sa-l mănânce vreun catel, exista si cancer si leucemie si tetrapareza”, continuă vedeta.

„Spor la bani si la copii! Iar durerea e in suflet nu la cimitir sau la televizor…dar nu vedeți ca nu o cumpara nimeni?!? PS Alo, serviciile pe care le plătim scump, desi nu avem dușmani , ce strategie de manipulare a opiniei publice, proasta :-))))”, este mesajul tulburător postat de Mircea Solcanu.
 
După câteva ore, Mircea Solcanu a șters postarea de pe pagina personală de Facebook, dar a păstrat o altă postare în care îi critică pe iubitorii de animale.