Afla care este cel mai bun loc de munca din lume

Apropo.ro / 03.11.2011, 11:00
Afla care este cel mai bun loc de munca din lume
Cele mai bune locuri de munca exista si in realitate, iar criteriile pentru care au fost catalogate astfel nu sunt iesite din comun.

In timp ce Microsoft s-a clasat pe locul 1 in topul celor mai bune locuri de munca, firmele SAS si NetApp s-au clasat pe doi si trei, Google pe locul 4 si FedEx pe locul 5.

Spre exemplu, angajatii Microsoft Canada pot folosi 40 de ore in fiecare an pentru munca in folosul comunitatii, din totalul orelor lucrate.

In acelasi timp, vicepresedintele NetApp,Tom Mendoza, suna, saptamanal, 30 de salariati pentru a-i felicita pentru munca depusa.

Chiar daca aceste masuri le ridica moralul angajatilor exista si alte caracteristici in functie de care un loc de munca este considerat cel mai bun din lume, spune Jose Tolovi, CEO-ul companiei Great Place to Work Global, care a realizat studiul. Printre acestea se numara si increderea in management, mandria de a lucra in companie si buna intelegere cu colegii. „In cadrul celor mai bune companii, chiar angajatii incepatori stiu ca fac parte din echipa si au un tel comun”, spune Tolovi.

Studiul s-a baza pe analiza a 350 de firme cu mai mult de 5.000 de angajati.

Citeste aici si care sunt cele mai deprimante 10 locuri de munca

Citeste mai multe detalii despre cel mai bun loc de munca, pe incont.ro