Află care sunt cele mai căutate joburi în online

Apropo.ro / 15.05.2012, 09:33
Află care sunt cele mai căutate joburi în online
Printre cele mai căutate locuri de muncă în online se numără reprezentant de vânzări, manager trainee și operator agenție pariuri sportive.

Aproape 30.000 de români au aplicat, în ultima perioadă, pentru joburi precum reprezentant vânzări, manager trainee și operator agenție pariuri sportive.

Numărul mare de aplicanți se poate datora faptului că aceste joburi au atribuții destul de ușoare și sunt vizate de studenți, pentru că le oferă posibilitatea să lucreze în ture.

Salariul pentru o astfel de poziție variază între 800 – 900 de lei și poate ajunge până la 1.500 de lei net/lună, potrivit datelor din piață.

Cele mai accesate joburi pentru studenți și proaspăt absolvenți sunt cele de marketing management trainee, în cadrul unei companii multinaționale, management trainee interdepartamental, intern în departamentul de marketing al unei companii ce activează pe piața bunurilor de larg consum și reprezentant vânzări în cadrul unei multinaționale”, spune George Samoilă, project manager al portalului de carieră HiPo.ro.

Citește mai multe detalii despre topul celor mai căutate joburi în online, pe ZF.ro