Afla care sunt perechile si cazurile de la „Dansez pentru tine” (Poze)

Apropo.ro / 11.03.2009, 16:00
Opt vedete din showbiz-ul autohton lupta in pasi de dans pentru a indeplini visurile partenerilor lor. Vezi care sunt ei

Noul sezon al emisiunii concurs "Dansez pentru tine" va incepe pe data de 20 martie, de la ora 20.30, la ProTv.

Cele opt vedete prezente in concurs vor lupta pentru a implini visurile partenerilor lor.

Prezentatorii emisiunii sunt Stefan Banica Jr. si Iulia Vantur, iar din juriu fac parte Mihai Petre, Cornel Patrichi, Wilmark, Emilia Popescu si Beatrice Rancea.

Claudia Cream si Adrian Filote

Adrian Filote de 25 ani din Bucuresti este student in anul IV, la Facultatea de Drept, la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti. Pentru a se intretine, Adi este animator in cluburi. Alaturi de Cream, Adi vrea sa danseze pentru verisoara sa primara, Mariana Radu, alaturi de care si-a petrecut copilaria. Mariana are 30 de ani, este casatorita, are 2 copii, traieste in niste conditii foarte grele si sufera de o boala de inima din cauza careia a trebuit sa faca o operatie si sa ii se puna un stimulator la inima. Operatia pe care a facut-o a salvat-o, dar a si imobilizat-o. Adi vrea sa lupte pentru ajutor financiar sau o casa pentru Mariana si familia ei care merita o sansa.

Monica Irimia (Cheeky Girls) si Darius Belu

monica

Darius Belu are 19 ani, este din Timisoara si isi doreste sa ii faca un viitor fratelui sau si sa ii ofere o viata mai usoara mamei sale. In urma cu 6 ani parintii lui au divortat: mama a plecat de acasa lasandu-i pe Darius si fratele lui, Dani, in grija tatalui. In ciuda faptului ca l-a parasit, Darius a tinut legatura cu mama lui. El isi doreste foarte mult sa o ajute, mai ales ca acum aceasta trece printr-o perioada foarte grea. Munceste ca sudorita pentru a-si intretine familia, iar casa in care sta impreuna cu parintii ei sta sa pice. Parintii ei si sora ei sunt foarte bolnavi si abia au bani sa supravietuiasca. Darius vrea sa lupte pentru fratiorul sau mai mic si pentru mama sa pentru ca aceasta nu are posibilitati sa-si permita nici macar o viata modesta.

Gabriela Irimia (Cheeky Girls) si Andrei Bivolan

gabriela

Andrei Bivolan are 18 ani, este din Craiova si viseaza sa le ofere bunicilor sai surdo-muti proteze auditive si o batranete frumoasa.

Andrei a fost crescut in copilarie de bunicii din partea tatalui sau, bunici care sunt ambii surdo-muti. De cate ori poate, el ii ajuta la treaba, acestia fiind destul de in varsta. Andrei vrea sa le ofere sansa ca macar acum, la batranete, sa poata auzi.

Cristina Cepraga si Dan Hedesiu

cepraga

Dan Hedesiu are 24 de ani, este din Cluj si isi doreste sa faca un centru de zi pentru oameni cu retard mintal asemeni matusii sale. Ligia, sora tatalui sau, care s-a nascut cu un retard mintal. Timp de 10 ani, aceasta n-a vorbit, n-a mers, n-a gandit, n-a mancat si nu s-a imbracat singura. Acum, desi are 45 de ani, gandeste si se poarta ca un copil de 12 ani. In urma cu 2 ani a invatat sa scrie, sa coloreze si chiar sa citeasca.

Problema este ca bunicii lui Dan au imbatranit destul de mult si nu se mai pot ocupa de ea. Ea ar trebui scoasa zilnic din casa, dusa la plimbare, facute cat mai multe exercitii mentale cu ea: ar trebui inclusa intr-un program cu oameni asemeni ei pentru a putea socializa. Dan lupta sa faca un centru de zi in Gherla, pentru persoane care sufera de aceleasi probleme ca si matusa sa.

Mihai Sturzu (Hi-Q) si Felicia Sarbu

mihai

Felicia Sarbu are 16 ani, este din Chisinau si vrea sa danseze pentru a-si aduce inapoi acasa mama si bunica, aflate de ani buni la munca in Italia. De sapte ani au inceput problemele financiare in familia ei. Nimeni nu si-ar fi putut inchipui ca tatal ei ar fi fost in stare sa-si paraseasca familia pentru o alta femeie. Au urmat ani de stres si scandal.

Pana la urma, Felicia s-a imbolnavit pe cand era singura in tara. Avea 14 ani. A fost nevoita sa mearga singura la spital, pentru ca simtea ca este ceva foarte grav. Avea nodul la san. Cu timpul, datoriile s-au adunat si le-a ajuns cutitul la os. Mama a fost atunci obligata sa gaseasca o portita si sa-si gaseasca de munca in strainatate. Visul Feliciei este sa-si vada mama si bunica iarasi acasa, langa ea, pentru ca ele sunt singurul ei sprijin in viata.

Piticu’ (Ionut Dumitru) si Oana Dedeu

piticu

Oana Dedeu are 18 ani, este Giurgiu si danseaza pentru a implini visul de-o viata al mamei sale, acela de a avea propriul atelier de croitorie. Mama Oanei este cea care de patru ani da viata costumelor a zeci de copii din Millenium Dance.

La fiecare dans alte costume, la fiecare festivaluri alte costume, cu fiecare an alte costume. Ore, zile, saptamani si luni de munca, dar munca facuta cu placere. Lucreaza acasa la o masina de cusut manuala, veche de 25 de ani. Casa Oanei a devenit astfel un mini-atelier de croitorie, mama ei lucrand la costume si noaptea, fara sa se planga de oboseala. Oana vrea sa-i implineasca visul mamei sale, de a avea un atelier de croitorie cu care sa isi poata intretine familia si sa poata crea in voie costume de calitate.

Alin Oprea (Talisman) si Al-Sanadi Roxana Mihaela

alin

Roxana Mihaela AL-SANADI are 35 de ani, este din Bolintin, jud. Giurgiu si viseaza sa poate construi un viitor sigur pentru copiii ei. Roxana s-a casatorit pentru prima data la varsta de 14 ani. Din pacate, primul mariaj s-a dovedit mai degraba cosmarul vietii sale. Primul sot devenise un alcoolic notoriu care nu o scotea din batai administrate zilnic. A pus punct casniciei, dar a stat mult internata in spital pentru a-si reveni dupa batai.

Roxana n-a fost singura afectata de comportamentul acestui barbat. Fiul lor, Cosmin Tache, a ramas traumatizat. In prezent este elev in clasa a 12-a si in paralel cu scoala munceste de la 6 dimineata pana la ora 12 ca vanzator la un magazin alimentar. Roxana s-a casatorit a doua oara crezand ca si-a gasit sufletul pereche, un doctor arab, de origine yemena pe nume Ahmed Al-Sanadi. Cat au locuit in Yemen, Ahmed s-a transformat intr-un alt fel de om de care Roxana a simtit nevoia sa fuga inapoi in tara. Impreuna cu Ahmed, Roxana are o fetita de 10 luni. Inca n-au divortat, el locuind in tara natala – Yemen. Roxana locuieste inghesuita intr-o camera cu cei doi copii ai sai. In aceesi casa locuiesc si mama sa si fratele ei cu sotia si copilul. Roxana isi doreste sa lupte pentru a le oferi copiilor sai un acoperis mai sigur si libertate fetitei sale.

Catalin Josan si Andreea Stanescu

catalin

Andreea Stanescu are 21 ani, este din Bucuresti si viseaza sa-i poata oferi fratelui sau grav bolnav tratementele necesare, proteza pentru picior si un trai civilizat. Andreea este o tanara studenta la Finante-Banci, la Universitatea "Nicolae Titulescu", dar intre timp si munceste.

Fratele Andreei s-a nascut cu o malformatie la inima si a fost operat la varsta de 14 ani pe cord deschis. Din blocul operator a capatat un microb in urma caruia a facut septicemie. Dupa operatia pe cord deschis medicii i-au uitat un cateter in artera femurala, in urma caruia a trebuit sa i se faca interventii chirurgicale deoarece facuse deja o tromboza si s-a ajuns la concluzia ca trebuie amputat piciorul drept ca sa ii fie salvata viata. Din cauza situatiei lui Alex, mama a renuntat la serviciu, dar si ea are probleme de sanatate, sufera de tensiune si urmeaza tratament. Andreea isi doreste pentru fratele sau tratemente, o proteza performanta pentru a-i usura viata si pentru parintii sai putin bucurie si un trai mai decent.