Află care sunt tendinţele în hairstyling pentru toamnă-iarnă 2018

De: Cristiana Trifu / 05.09.2018, 16:59
 Află care sunt tendinţele în hairstyling pentru toamnă-iarnă 2018
In acest sezon, tehnica de nonturing aduce in prim plan tehnici de colorare precise, cu efecte clare asupra conturului fetei si trasaturilor, prin amplasari strategice de lumina si culoare. Astfel, la finalui anului 2018, se poarta culorile foarte ”lucrate”, infuziile, umbrele calde, filtre de culoare, care sa imblanzeasca trecerile dintre nuante.

Antoaneta Stoican, membru in echipa creativa de top hairstilisti Wella Professionals Romania spune: “ In acest sezon ne jucam cu culorile primare precum rosul si albastrul inchis, in care adaugam putin negru, pentru a schimba nuantele si pentru a crea culori puternice, profunde, personalizate”.

Este un trend potrivit atat femeilor, cat si barbatilor, care poate fi pus in valoare pe orice tip de par – lung, scurt, ondulat sau foarte cret. Care este culoarea vedeta din acestui sezon? ”Rosul revine in forta! Este pus mai bine in valoare pe un par mediu spre lung, usor ondulat, cu zone usor predecolorate” adauga stilistul Wella Professionals.

               “In zona de maronuri avem combinatii intre saten inchis cu blond mediu si deschis, atat in zona calda, cat si cea rece. Iar cele inchise precum satenul combinat cu albastru, gri petrol, olive, se regasesc de asemenea in paleta de culori preferate in acest sezon. Griul nu dispare. Insa nu il mai punem pe un par lung si gros. In 2018 e minimalist. Il regasim pe par scurt si foarte scurt, sau pus in combinatii de mai multe nuante”, incheie Antoaneta Stoican. 

Tags: