Află cât câştigă actorii din „Game of Thrones”

De: Cătălina Matei / 27.06.2016, 12:11
Află cât câştigă actorii din „Game of Thrones”
Sezonul 6 al popularului serial "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor") difuzat de HBO se apropie de sfârşit, astfel încât unii actori îşi negociază deja salariile pentru viitoarele sezoane ale acestei producţii de televiziune.

Pentru unii actori din „Game of Thrones, „iarna nu se apropie” pentru a cita un popular dicton al serialului. După episodul 9 difuzat duminica trecută de HBO, cinci actori importanţi şi-ar fi negociat o creştere importantă a salariilor pentru următoarele două sezoane ale serialului.

Game of Thrones: Jon Snow nu mai arată aşa! – FOTO

În prezent, actorii vedetă din „Game of Thrones” ar încasa 300.000 de dolari pe episod. Din sezonul viitor, Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) şi Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) vor avea un salariu de 500.000 de dolari pe episod.

Având în vedere că următoarele două sezoane ale serialului nu vor avea decât 13 episoade per ansamblu, actorii vor încasa maximum 6,5 milioane de dolari pentru aceste două sezoane, faţă de 3 milioane în prezent pentru 10 episoade.