Află cât costă cel mai scump bilet la concertul lui Michael Bolton!

Apropo.ro / 27.02.2013, 13:14
Află cât costă cel mai scump bilet la concertul lui Michael Bolton!
Artistul revine pentru a treia oară la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 16 mai 2013, de la ora 20.00, într-un concert extraordinar ce se anunţă a fi o călătorie muzicală pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii.

De data aceasta, compania care îl va readuce pe Michael Bolton în România este MEI Concerts Entertainment.

Talentul artistului a spart barierele spaţiului şi timpului. Încă din anii 1980, artistul a reuşit să cucerească inimile publicul din întreaga lume, cu piese precum „How Am I Suppose to Live Without You”, „A Love So Beautiful”, „Said I Loved You… But I Lied” sau „When a Man Loves a Woman”.

Michael Bolton

Fără doar şi poate, reprezentaţia va fi una dintre cele mai importante evenimentele muzicale ale anului, având în vedere talentul artistului, care are în palmares două premii Grammy, şase trofee „American Music Awards” şi a vândut peste 53 de milioane de albume de-a lungul carierei. Deşi este cunoscut şi admirat ca şi cântăreţ, Bolton şi-a dezvoltat şi latura de compozitor, creând piese pentru nume importante ale muzicii mondiale, precum Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers.

Concertul extraordinar Michael Bolton de la Sala Palatului va fi cu siguranţa memorabil. Biletele sunt disponibile prin reţelele: Bilete.ro şi Eventim.ro, dar şi la casele de bilete de la Sala Palatului.

Categoriile de bilete:

Categoria Vip 1 : 780 RON
Categoria Vip 2 : 585 RON
Categoria 1 : 400 RON
Categoria 2 : 330 RON
Categoria 3 : 175 RON
Categoria 4 : 125 RON
Categoria 5 : 100 RON
Categoria 6 : 80 RON