Afla ce actriţă locuieşte în palatul în care s-a filmat Bond, James Bond !

Apropo.ro / 11.09.2012, 17:00
Afla ce actriţă locuieşte în palatul în care s-a filmat Bond, James Bond !
Cine o susţine pe Delia Antal să trăiască la Stoke Park şi de unde are atâţia bani? Nimic mai simplu! Filmul “D’ORA” dezleagă mistere şi demonstrează că dacă vrei cu adevărat să obţii ceva, poţi să reuşeşti!

Delia Antal la Stoke ParkAflă cum a ajuns actriţa şi regizoarea româncă să calce pe urmele actorilor de la Hollywood! După cartea de debut, „D’ORA”, pe care a lansat-o şi la Bucureşti în luna mai a acestui an, Delia Antal a realizat şi un film cu acelaşi nume. Atât povestea cărţii, cât şi a filmului este despre emigrare şi toate problemele pe care le-a întâmpinat la început într-o ţară străină, având în vedere că trăieşte de 8 ani de zile la Londra! Un film spumos, cu sare şi piper, cu scene care vor fi savurate până la capăt de către public! Filmul, ca şi cartea, portretizează o poveste controversată despre emigrare, discriminare, principii morale, trafic de oameni, furt, crimă, abuz sexual şi droguri, a unei emigrante românce, Dora, la Londra, şi va fi lansat curând şi în România. Cu atât mai mult, locaţia în care s-au realizat ultimele cadre ale producţiei „D’ORA” este una spectaculoasă! Este vorba despre Stoke Park, care a avut întotdeauna o strânsă relaţie de prietenie cu industria britanică de filme şi cu celebrul Pinewood Studios. Două filme din seria James Bond s-au filmat la Stoke Park, iar Delia Antal a fost încântată să calce pe urmele lui Pierce Brosnan, agentul 007, şi să filmeze pentru „D’ORA”, primul ei film de debut, în aceeaşi locaţie în care se ajunge cu greu!

Delia Antal la filmarile de la Stoke Park„Printre locaţiile pe care le-am ales pentru „D’ORA”, am avut oportunitatea să filmez la Stoke Park, acolo unde s-au făcut şi filmele „James Bond – 007”, „Tomorrow Never Dies”, „Bridget Jones Diary”, dar şi multe alte producţii importante şi binecunoscute publicului!”, povesteşte Delia Antal. Actriţa a ajuns la celebra locaţie printr-un amic de-al său care are afaceri cu patronul de la Stoke Park. „Aveam nevoie de o vilă somptuoasă, aşa cum era în scenariu, un fel de palat care să aibe lac într-o parte, şi vedere la mare, de cealaltă parte, să predomine multă verdeaţă… Un amic de-al meu care mi-e şi vecin de bloc la Londra şi care este agent imobiliar mi-a sugerat această locaţie, pe care am ales-o din prima, pentru că este ireproşabilă! Atunci când am aflat că acolo s-a filmat şi James Bond, nu am mai stat deloc pe gânduri”, a mai adăugat actriţa, care a obţinut recent şi diploma de producător de film la Londra.

„D’ORA” a fost la Cannes !

Filmul „D’ORA” a fost prezentat la Cannes, la Palatul Festivalului de Film în 2011, unde a fost primit cu căldură, apreciat şi comentat de mari producători de la Hollywood, chiar şi de George Lascu care a produs nenumărate filme cu nume sonore, inclusiv „What about love” cu Andy Garcia şi Sharon Stone. Bugetul filmului „D’ORA” a fost de 230.000 euro.

Vezi aici trailer-ul filmului D’ORA: