Află ce fac Nicola şi Mihai de la Hi-Q!

Apropo.ro / 29.09.2012, 09:00
Află ce fac Nicola şi Mihai de la Hi-Q!
In acest week-end, de la 09.30, la Digi24, la ''Jurnal pentru copii'', subiectele dezbătute sunt despre cum să mănânci sănătos, să trăieşti sănătos şi să te dezvolţi armonios.

Şi pentru asta Sara şi Radu au 2 invitaţi de marcă, doi artişti care îşi amintesc de întîmplările copilăriei, Nicola şi Mihai de la Hi-Q. „Eu când eram mic visam să mă fac pilot de avion şi viaţa a făcut aşa încât am tot amânat. Şi am ajuns la 32 de ani şi am zis: fix visul meu l-am uitat. Dacă eu nu am grijă de visele mele cine să aibă? În februarie anul ăsta m-am înscris la şcoala de piloţi. La Braşov fac şcoala şi în iulie am început să zbor iar din 9 septembrie zbor singur în avion. E foarte frumos! Simţi cea mai mare libertate când eşti în aer”, mărturiseşte Mihai, componentul trupei Hi-Q, în ediţia de sâmbătă, de la ora 09.30.

Mihai de la HI-QCunoscută pentru piesele sale şi mamă a doi copii, Nicola povesteşte despre cum îi învaţă să trăiască sănătos şi mărturiseşte că este specialistă în…ciorbă si dependent de inghetata cu fistic. „Îmi place să gătesc de toate, să experimentez mâncăruri noi! Mâncarea românească zic eu îmi iese foarte bine, că doar sunt româncă. Am fost lăudată pentru ciorbele pe care le fac. Oamenii nu mai au timp să mănânce ciorbe sau mâncăruri gătite. Din păcate, mănânc foarte multe dulciuri. Îmi place foarte mult îngheţata de fistic. Ieri am mâncat un castron”.
Din „Jurnalul pentru copii” nu putea lipsi Miruna, cel mai simpatic reporter, care îşi continuă interviurile cu personalităţi.