Află ce mănâncă şi cât sport face Jessica Alba pentru a se menţine în formă!

Apropo.ro / 07.09.2012, 10:00
Află  ce mănâncă şi cât sport face Jessica Alba pentru a se menţine în formă!
In ultimele sale apariţii, Jessica Alba a uimit cu forma fizică de excepţie pe care o afişează. Actriţa, care poate fi văzută de telespectatorii Pro Cinema pe 13 septembrie, în Filmul de 10 “Sin City”, filmează pentru “Sin City 2” şi face tot ce-i stă în puteri pentru a fi într-o excelentă formă fizică.

Jessica AlbaAntrenorul Jessicăi Alba a dezvăluit că, în ceea ce priveşte dieta, micul secret al actriţei constă în controlul porţiilor: „Jessicăi îi place să mănânce în oraş şi nu vrea să renunţe la acest obicei. Insă de fiecare dată se limitează la o jumătate de porţie. Restul îl lasă în farfurie”, spune acesta.
De regulă, Jessica Alba încearcă să se abţină de la pâine şi desert, însă nici din acest punct de vedere nu este de acord cu excesele: „Trebuie să-ţi îngădui să mănânci o prăjitură de ciocolată atunci când simţi neapărat nevoia”, spune actriţa.
Carne slabă de pui sau peşte, cereale integrale, brânzeturi slabe, fructe şi legume – aceasta consumă Jessica Alba la fiecare masă. Iar în ceea ce priveşte exerciţiile fizice, actriţa din „Sin City” se axează mai mult pe cele cardio, bicicletă, câte 30 de minute de patru ori pe săptămână, exerciţii cu greutăţi, dar şi yoga.