Află ce se poartă în materie de manichiură pentru sezonul toamnă/iarnă 2018 – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 16.10.2018, 15:07
Află ce se poartă în materie de manichiură pentru sezonul toamnă/iarnă 2018 - FOTO
De la patternuri dinamice, printate, la aplicaţii cu glitter voluminoase şi finishuri chrome, unghiile se plasează ca fiind una dintre cele mai îndrăzneţe expresii ale frumuseţii în acest sezon. În contrast cu eleganţa reţinută din sezonul trecut, manichiurile pentru Toamnă/Iarnă 2018 sunt orice, mai puţin insipide. Tehnicienii iubitori de design au readus în prim plan arta patternurilor cu înflorituri flamboiante, ce fac unghiile să pară proaspăt scoase dintr-o imprimantă 3D, în timp ce dungile individuale reflectă grafice simple, dar spectaculoase în acelaşi timp.

Există, de asemenea, şi foarte multă strălucire, glitterul voluminos făcând trecerea de la păr şi faţă, direct pe unghii, iar un efect chrome reprezintă cheia unui finish metalic pentru acest sezon. O infuzie de alb în nuanţe ce variază de la albastru la portocaliu creează un efect cremos ce vine ca o actualizare a culorilor revigorante. Şi chiar dacă schimbăm direcţia către teritoriul unghiilor nude, tonurile neutre se instalează la un efect maxim, prin asortarea sau contrastarea cu îmbrăcămintea.

Textured Lengths

Chiar dacă majoritatea unghiilor sunt păstrate scurte şi îngrijite pentru acest sezon, lungimi exagerate îşi fac loc pe podiumuri, tocmai pentru a le da voie tehnicienilor să sublinieze efecte elaborate bazate pe texturi, care merită toată atentţa. Marian Newman utilizează sclipiciul pentru Sophia Webster, într-o reinterpretare strălucitoare a tipsurilor franţuzeşti, adăugând o bandă curbată voluminoasă aurie pe lungimea fiecărei unghii, din centrul vârfului până la cuticulă, pe o bază de roz cool. Întorcându-ne la Gareth Pugh, tot Marian foloseşte un negru cerneală de la CND Vinylux în Blackpool peste un design în relief, cu aspect de necalcat, ce duce cu gândul la Grace Jones şi femeile neiîfricate, şi se completează cu lungimile feroce ale unghiilor.

La Libertine, stilistul CND, Jan Arnold, creează taloane cu finishuri mate, aproape cauciucate, şi un mix de tonuri mute, cu texturi ce au aspect de tricotaje. Strălucirea clasică a anilor ’40 de la Hollywood se reflectă prin griduri imprimate peste unghii de culoarea roşu rubin la Tadashi Shoji, dând astfel un finish sofisticat şi urban în acelaşi timp unghiilor lungi.

Citeşte mai mult aici!