Află ce zeitate eşti în funcţie de propria zodie!

De: Nicoleta Nicolae / 10.02.2016, 08:27

Află ce zeitate eşti în funcţie de propria zodie!
Se pare că fiecare zodie corespunde unei zeităţi si de acolo vin multe caracteristici specifice semnului zodiacal.

Berbecul este reprezentantul zeiţei Soarelui în cultura japoneză, Ameratasu . Aceasta se închisese în interiorul unei peşterii, departe de ochii lumii, însă la rugămintea celor din jur a ieşit din peştera şi a readus soarele pe cer. Aşadar, eşti o persoană care stârneşte buna dispoziţie în jurul tău.

Taurul este reprezentantul zeiţei iernii care luptă împotriva zilelor friguroase şi întunecate, pe numele ei Beira. Îţi plac zilele însorite de iarnă, te bucuri de clipele petrecute alături de cei dragi şi nu te dai niciodată învins.

Gemenii sunt reprezentanţii zeiţei zăpezii în cultura scandinavă, Frau Holle. Ai o personalitate complexă şi îţi place la nebunie să faci cadouri cu orice ocazie persoanelor apropiate.

Racul este reprezentantul zeului Soare din vechea cultură egipteană, pe nume Horus. Acesta iese în fiecare dimineaţă să lumineze cerul şi se ascunde noaptea de zeiţa nopţii. Ai o foarte mare poftă de viaţă şi debordezi de optimism, cu care îi molipseşti şi pe cei din jurul tău.

Leul este reprezentantul zeului pădurii în legendele britanice, adică zeul Holly King. Este un zeu foarte înţelept aşa cum te aşteptai şi foarte apreciat de cei din jur. Şi asta pentru că ai o personalitate puternică şi o bună influenţă asupra prietenilor, iar rolul de lider te prinde cel mai bine.

Fecioara este reprezentantul zeiţei fertilităţii în Roma antică, Bona Dea. Templul secret al zeiţei se află în oraşul Aventine, iar la ritualuri aveau voie să participe doar femei. Eşti o foarte bună prietenă, iar cei din jur apelează la tine atunci când au nevoie de un sfat sau de o părere.

Balanţa este reprezentantul unei zeităţi din cultura italiană, asemanatoare cu Sfantul Nicolae, La Befana, care aduce dulciuri pentru copiii cuminţi. Adori sărbătorile de iarnă şi de abia aştepti să pleci în căutarea cadourilor perfecte pentru fiecare.

Scorpionul este reprezentantul unei zeiţe ce reuşeşte să aducă soarele in zilele friguroase in timpul iernii, Femeia Păianjen.  Ai o personalitate foarte frumoasă, fiind mereu pus pe şotii, gata de distracţie şi înconjurat de prieteni.

Citeste continuarea pe Revista Teo.

Tags: