Află cine a primit patru nominalizări la BRIT Awards 2013!

Apropo.ro / 11.01.2013, 12:49
Află cine a primit patru nominalizări la BRIT Awards 2013!
Cântăreaţa Emeli Sande a avut cele mai mari vânzări în 2012 în Marea Britanie. În urma ascensiunii sale spectaculoase, artista britanică a fost nominalizată la patru categorii de premii la gala BRIT Awards 2013.

Emeli Sande a fost desemnată cea mai bună artistă debutantă în urmă cu un an, la gala BRIT Awards 2012. La ediţia din 2013, cântăreaţa a fost nominalizată la categoriile „cea mai bună cântăreaţă”, „cel mai bun album”, iar două dintre piesele sale au fost nominalizate la categoria „cel mai bun single”.

Adele, care a fost marea câştigătoare a galei BRIT Awards din 2012, a fost nominalizată la categoria „cel mai bun single”, cu piesa „Skyfall”, de pe coloana sonoră a filmului „007: Coordonata Skyfall”, în aceeaşi zi în care a primit şi o nominalizare la Oscar.

Adele

Cea de-a 33-a gală BRIT Awards va avea loc la O2 Arena din Londra, pe 20 februarie. Ceremonia va fi prezentată de actorul James Corden, iar printre artiştii care vor cânta pe scenă se numără nume mari din industria muzicală britanică, precum Muse, Robbie Williams, Mumford and Sons, Ben Howard şi One Directions.

Detalii pe Mediafax!