Află cu cine poți vota la alegerile de duminică pe www.politicieni.mediafax.ro

De: Marian Andrei / 08.12.2012, 12:19
Află cu cine poți vota la alegerile de duminică pe www.politicieni.mediafax.ro
Pentru că niciodată nu este prea târziu pentru a te informa, îți reamintim că, pentru a vota în deplină cunoștință de cauză, poți afla vizitând platforma Mediafax Politicieni colegiul electoral în care vei vota mâine și cine sunt candidații între care vei avea de ales.

 

Printr-o simplă căutare după județ, localitate, adresă și camera parlamentară (Senat sau Camera Deputaților) la secțiunea „Alegeri 2012” sau direct pe paginahttp://politicieni.mediafax.ro/politicieni/alegeri2012/, oricine poate afla în ce colegiu electoral se află, ce candidaturi au fost depuse, din partea căror partide ori alianțe politice.

Totodată, orice utilizator poate vedea care dintre candidații din colegiul său ocupă funcții publice și care sunt acestea (deputat, senator, ministru, prefect, consilier județean sau local). Informațiile despre acești candidați sunt disponibile în profilurile lor din www.politicieni.mediafax.ro, alături de apartenența politică și funcția în partid. Într-o secțiune specială a profilului din www.politicieni.mediafax.ro, unii dintre candidați își prezintă proiectele ori pot oferi propriile răspunsuri la întrebări de interes general.

Platforma www.politicieni.mediafax.ro este cea mai extinsă bază de acest fel din România, oferind date despre mai mult de 8.500 de oameni politici români aleși sau numiți în funcții publice: informații de contact, apartenență politică, CV, declarații de avere și interese.

Pe lângă profilurile detaliate ale politicienilor, utilizatorii pot găsi date de contact ale instituțiilor publice, informații despre partide, statistici cu cei mai populari oameni politici sau evidența politicienilor migrați de la un partid la altul.