Afla cum a slabit Nicoleta Luciu 10 kilograme in 23 de zile

Apropo.ro / 04.11.2011, 12:00
Mamica de tripleti, Nicoleta Luciu, a reusit sa dea jos 10 kilograme, in 23 de zile, si asta fara sa faca sport. Afla secretul ei.

Dupa nasterea tripletilor, Nicoleta Luciu a slabit deja 10 kg in 23 zile si asta fara sa faca sport, pentru ca operatia de cezariana nu s-a vindecat total. Nu a facut mari restrictii de alimentatie, datorita faptului ca alapteaza, dar a evitat totusi alimentele cu multi carbohidrati si grasimi, axandu-se pe iaurturi, carne slaba si legume.

Nicoleta Luciu a apelat la batoanele de slabit Fibrobar-R cu ceai verde si pliculete de L-Carnitin Instant, care stimuleaza arderea grasimii. Aceste produse au ajutat-o sa slabeasca 30 de kg, in trei luni, dupa prima nastere.

Nicoleta Luciu

Fotografia de la 85 kg a fost facuta pe 8 octombrie, la 7 zile dupa nastere, cea de la 80 kg a fost facuta pe 20 octombrie si cea de la 75 kg a fost facuta pe 31 octombrie

Cand operatia de cezariana se va vindeca, Nicoleta va incepe un program de exercitii fizice, pentru a ajunge la silueta care a consacrat-o. Nicoleta este supravegheata de prietenul si antrenorul ei personal Florin Uceanu.

Nicoleta Luciu

Nicoleta, dupa prima nastere, la antrenamente

„Nu exista nici un mare secret pentru a slabi, trebuie numai sa mananci mai putine calorii decat consumi. Nicoleta, pe langa antrenamentul de tip aerobic (banda si bicicleta stationara) a avut o activitate fizica destul de intensa in timpul orelor petrecute la filmari, unde consumul caloric este destul de mare datorita atat efortului fizic, dar si stresului. Multe calorii le-a consumat si datorita eforturilor pe care le implica cresterea copilului (ingrijire, schimbat scutece, alaptarea, trezitul noaptea etc). Cel mai important in timpul slabirii a fost respectarea cu strictete a alimentatiei. Ii sfatuiesc pe toti cei care vor sa slabeasca sa faca miscare”, spune Florin Uceanu.