Afla cum se mentine in forma Adela Popescu

Apropo.ro / 02.11.2011, 12:20
Desi duce o viata agitata, actrita Adela Popescu gaseste echilibrul pentru a se mentine in forma. Afla cum.

Adela Popescu se declara o gurmanda, insa nu ar renunta la aceasta placere. Din contra, tanara prefera sa faca mult sport, astfel incat sa nu fie nevoita sa tina diete.

Adela Popescu

„3 zile pe saptamana le aloc sportului indiferent ca e vorba de jogging in parc sau mers la sala, unde fac fitness si alte exercitii. Daca va veti uita la mama veti vedea cu cine seman. Este clar ca am un avantaj mostenit pentru ca toti cei din familia mea sunt destul de supli”, a explicat Adela.

Adela Popescu incearca sa nu faca excese culinare, preferand mai degraba sa guste din toate cate putin. Nu poate rezista la zacusca facuta de mama ei sau la dulceturile de zmeura si mure, dar nici la preparatele pe care Radu Valcan le face pentru a o rasfata.

Adela Popescu

Cu toate acestea, salatele reprezinta „salvarea” Adelei, desi ii place sa gateasca varza calita, mazare cu carne sau de cartofi.

„Intotdeauna o cafea cu lapte dimineata si un mic dejun care difera in functie de ce este in frigider, o masa sanatoasa dupa amiaza dupa 12, care contine, in general, gratare de pui, de vita, de peste, salate, imi plac foarte mult salatele, iar seara mananc destul de putin, in special fructe”, mai spune Adela Popescu.