Află cum se simte Ovidiu Lipan Ţăndărică la 60 de ani!

Apropo.ro / 01.02.2013, 14:29
Află cum se simte Ovidiu Lipan Ţăndărică la 60 de ani!
Ovidiu Lipan Ţăndărica a împlinit pe 31 ianuarie 60 de ani, prilej cu care a acordat un interviu pentru gândul.info, în care a povestit despre experienţele sale muzicale, dar şi despre energia sa “înnăscută”, pe care o are atunci când urca pe scenă!

– Împliniţi 60 de ani. Câţi dintre anii aceştia au fost dedicaţi muzicii?
Dacă ar fi să ne luăm după întrebările de tipul >, cred că în cazul meu 100 de ani au fost dedicaţi muzicii, pentru că, la mine, şi când dorm creierul meu cântă. La artişti e numai o imagine falsă, aceea că n-ar munci, că ar trândăvi pe undeva şi apar pe scenă, prezintă ceva şi apoi merg în vacanţă şi la evenimente mondene. Sigur, sunt şi artişti de genul acesta, numai că în cazul meu e altfel. Am avut o presiune artistică care m-a supus la nopţi nedormite, la muzică în studiouri în Germania, unde lucram non-stop cu diferiţi artişti. Cam toată viaţa mea a fost legată de muzică. Şi timpul meu liber… îl petreceam să mă relaxez, dar era pe undeva „virusat” de ce înseamnă piese noi, proiecte noi, muzica pe care o aveam în mine. Poate că din cauza asta s-au născut şi atâtea proiecte după anul 2000, când m-am întors în ţară, şi pe care le-am dus cumva la bun sfârşit.

Tandarica

– Credeţi că energia aceasta vine din muzică sau invers…cu ajutorul ei faceţi muzica?
Nu, eu m-am născut cu ea. Eu cred că aici este adevărul. Să ai har, să poţi face un lucru, să poţi să te împarţi în mai multe stări pe care le trăieşti simultan, să iubeşti şi să fii altruist. Dacă ai o hipersensibilitate şi o lucididate ieşite din comun, clar că vezi lucrurile din alt punct de vedere decât alţii şi ai o altă perspectivă.

Citiţi întreg interviul cu Ovidiu Lipan Ţăndărica pe gândul.info