Afla daca te inseala!

De: Manuela Stoicescu / 18.01.2008, 17:15
Afla daca te inseala!
E simplu, comod, rapid si ieftin; trusa KT100 CheckMate iti va oferi raspunsurile la cele mai chinuitoare intrebari legate de partenerul de viata.

Daca nu vrei sa apelezi la cameramani sau reporteri pentru a-ti surprinde iubita/iubitul in asternuturile altcuiva dar nici nu mai poti face fata cosmarurilor si suspiciunilor, afla ca iti poti rezolva problemele repejor si la un cost relativ redus. Decat sa-i adulmeci camasile sau sa-ti cheltui banii pe costume pentru a nu-si da seama cand il pandesti la colt de strada, Internetul, dragul de el, iti furnizeaza inca o data solutia.

KT100 CheckMate Semen and “Sperm” Detection Test Kit
– acesta este numele unei truse alcatuite din mai multe instrumente potrivite fiecarui obiect pe care doresti sa-l examinezi. Uneltele descopera intr-un timp record orice reminiscenta a unui contact sexual pe care parterenerul tau l-a intretinut cu altcineva. Producatorii sugereaza utilizarea produsului chiar si daca vrei sa afli cat de "intensa" e activitatea sexuala a copilului tau.

In plus, rezultatele sunt intotdeauna 100% corecte, chiar si daca barbatul pe care il suspectezi ca ti-a vrajit iubita si-a facut  vasectomie. Ramane de vazut daca astfel de instrumente vor falimenta programele care urmaresc sa demaste infidelii si-i vor lasa pe detectivi fara slujba.