Află povestea de viaţă a artistei cubaneze Biu Marquetti!

De: Cătălina Matei / 17.02.2017, 11:04
Află povestea de viaţă a artistei cubaneze Biu Marquetti!
Biu Marquetti, artista de origine cubaneză pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, din 18 februarie, de la ora 20.00, în postura de concurentă a show-ului “Te cunosc de undeva!”, locuieşte în România de unsprezece ani şi speră ca, anul acesta, să o poată aduce în vizită şi pe fiica ei, Lienlysbell, care trăieşte la Havana. Pentru că ţine legătura în permanenţă cu fiica ei, Biu mărturiseşte că plăteşte lunar facturi uriaşe la telefon.

Am o fată în Cuba, o cheamă Lienlysbell, şi îmi este dor de ea încontinuu. Tocmai de aceea sumele din facturile mele de telefon sunt uriaşe. În Cuba este foarte greu cu internetul şi abia acum am început să ne vedem mai des tot printr-o aplicaţie a telefonului.

Din păcate, încă nu am reuşit să o aduc aici până acum, din motivele legale pe care le-am rezolvat deja, şi sper să poată veni şi ea  în această vară”, spune Biu.

Biu Marquetti a venit în România în anul 2006, când a fost invitată să facă parte din proiectul Mandinga. S-a îndrăgostit iremediabil de zăpadă, sărmăluţe şi muzica Ilenei Sărăroiu. Merge periodic acasă, în Cuba, la fiica ei, iar la dus bagajele ei conţin altceva decât la întoarcere. “De acolo aduc cafea, rom şi trabucuri pentru prieteni, iar pentru mine articole tradiţionale, scrumiere, picturi şi instrumente muzicale, ca să le am în casă. Iar alor mei le duc câte o ţuică, magneţi şi alte cadouri”, mai spune concurenta de la “Te cunosc de undeva!”.

            Cum se va descurca Biu Marquetti la “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în prima ediţie a celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului transformărilor.