Află secretul pe care Lady Gaga i l-a spus lui Ştefan Stan!

Apropo.ro / 09.09.2012, 08:00
Află secretul pe care Lady Gaga i l-a spus lui Ştefan Stan!
Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii a emisiunii “Vocea României”, a fost invitatul Ancăi Dumitrescu la Digimatinal, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, la Digi24.

Aflat într-o formă excelentă, înaintea unui concert care promite că va fi de zile mari, Ştefan a mărturisit că a învăţat ceva după ce a petrecut o oră cu celebra Lady Gaga în pat. „Am primit multe sfaturi de la Lady Gaga însă prefer să le ţin secrete. Însă pot spune că un lucru mi-a spus: „muncă, muncă şi iar muncă”. Mi-a povestit că are un studio mobil cu ea în turnee, că inregistrează şi compune muzică. Nu eram fan Lady Gaga însă după ce i-am văzut concertul la Bucureşti am devenit”, mărturiseşte Ştefan.

Stefan StanÎn studioul Digimatinalului Ştefan Stan a povestit şi despre noul lui proiect muzical. „Am avut nevoie de 3 fete pentru backing vocals şi le-am găsit, au avut loc nişte schimbări în trupă. Am acum 10 oameni cu care cânt pe scenă şi îmi merge excelent, sunt foarte fericit”, spune Ştefan Stan.