Africanii si europenii vor avea mobile Nokia de la Cluj

De: Dragos Tanase / 01.02.2008, 14:25
Africanii si europenii vor avea mobile Nokia de la Cluj
Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, telefoane mobile pentru locuitorii zonei EMEA - Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Compania Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA – Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax, Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est.

Oficialul Nokia a spus ca dezvoltarea operatiunilor la Cluj a decurs conform planificarii, primele telefoane mobile urmand sa fie produse "in cursul primului trimestru al acestui an".

Conducerea Nokia a precizat ca situatia angajarilor se inscrie in planul initial.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Nokia promite un Jucu infloritor

Raimo Puntala, vicepresedinte operatiuni al Nokia, a declarat ca in scurt timp va avea loc o transformare semnificativa a zonei comunei Jucu, unde va fi infiintata fabrica Nokia, un centru de inalta tehnologie.

El a adaugat ca decizia de a construi o noua fabrica in Romania este reflectarea puternicei cresteri inregistrata de Nokia la nivel mondial, precum si a cresterii de cereri de terminale mobile in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.