Agatatul…

Apropo.ro / 04.06.2006, 16:37
Agatatul...
"Cat e ceasul?" sau "Ce bun(a) ești, nu vrei sa mergem la mine?", "Știu sa fac o cafea foarte buna dimineața" sau de ce nu, "Vrei sa vezi colecția mea de discuri?". Replici de agațat uzitate și uzate de oameni de tot felul. Deci inclusiv de celebritațI!

„Cat e ceasul?” sau „Ce bun(a) ești, nu vrei sa mergem la mine?”, „Știu sa fac o cafea foarte buna dimineața” sau de ce nu, „Vrei sa vezi colecția mea de discuri?”. Replici de agațat uzitate și uzate de oameni de tot felul. Deci inclusiv de celebritațI!

„A gasit fata pe care vrea sa o duca acasa”
Giulia (ex-Candy) spune ca nu a avut parte de foarte multe abordari deoarece e ușor inabordabila. Totuși, de curand, un domn la vreo 30 de ani a încercat sa o agațe chiar de fața cu mama ei… „M-a rugat sa ma opresc, eram într-o parcare, ma îndreptam spre mașina cu mama, am crezut ca-l cunosc de undeva, dupa care mi-a spus ca o suna pe mama lui sa-i spuna ca a gasit fata pe care vrea sa o duca acasa. La care, mama mea l-a întrebat:

Scrisoare de 50 de pagini
Catalin Maruța, pe langa multele scrisori lasate pe mașina sa, a avut parte și de o domnișoara care și-a lasat numarul de telefon și o floricica artistica… direct pe capota mașinii. Și nu oricum, ci cu smoala. „Noroc ca cei unde am dus mașina la spalat aveau o soluție degresanta și au reușit sa scoata urmele”, spune Catalin fericit. Iar o alta domnișoara i-a scris de mana o scrisoare de aproape 50 de pagini, acum doi ani la Calatis. „În scrisoare era descrisa presupusa mea relație cu domnișoara respectiva, exact ca și cum aceasta s-ar fi petrecut, a fost destul de înspaimantator și în ultima seara de transmisiuni ma uitam prin sala sa vad cine se uita mai mult la mine, evident aveam și un numar de telefon în încheierea scrisorii, dar n-am sunat niciodata”.

Aflați doar din cum au fost agațațI Pavel Bartoș, Anca Badiu(Class), Oana Zavoranu.

Tags: