Agatza la film

Apropo.ro / 14.12.2001, 17:16
Agatza la film
Pentru ca te-a parasit iubita si te-ai saturat sa dormi singur, nu ai cu cine sa petreci Craciunul, de revelion nu mai vorbesc, e bine sa bagi la cap aici cum iti faci rost de o prietena pana treci puntea. Succes garantat. Unul dintre cele mai tari locuri in care poti sa faci

Pentru ca te-a parasit iubita si te-ai saturat sa dormi singur, nu ai cu cine sa petreci Craciunul, de revelion nu mai vorbesc, e bine sa bagi la cap aici cum iti faci rost de o prietena pana treci puntea. Succes garantat.

Unul dintre cele mai tari locuri in care poti sa faci ochi dulci urmaselor Evei este cinemateca. Daca nu stii ce inseamna asta faci parte din categoria celor care nu au nici o sansa deci la revedere. Trebuie sa ai in vedere in primul rand filmul.

Fetele nu vin la orice film si mai ales cele singure se dau in vant dupa povestiri melodramatice. Mare chestie, ai sa spui, pai e mare ca-ti spunem si care filme sunt potrivite pentru agatzat. Noteaza ca ma grabesc : Ultimul tango la Paris, cu Marlon Brandon, Intoarcerea acasa, Poveste din cartierul de vest, Pomul de Craciun, Manon Lescaut, Gustul si Culoarea Fericirii, Amintirea unei mari iubiri, Citadela, Un barbat si o femeie.

Toate filmele de mai sus ruleaza pana in Craciun, si deci ai timp sa te hotarasti, si cu cine mergi si la care ai avea mai mult success. In general filmele amintite nu pot lasa rece nici un bolovan. Daca deschizi usor discutia despre subiectul filmului afli detalii care sigur n-au cum sa nu-ti foloseasca pana ii rapesti inima.

Tu trebuie sa-I demonstrezi ei/ lui ca esti cea mai sensibila fiinta de pe planeta si ca ai nevoie de consolare dezinteresata. Daca poti sa storci o lacrima ai castigat pentru ca in fata lacrimilor orice fata cedeaza. Daca vrei sa cuceresti un baiat dupa ce te uiti in ochii lui plina de amaraciune spune-I ca trebuie sa pleci pentru ca nu mai poti rezista.

Fa-o cu demnitate si va ceda. Sa nu uiti sa-i multumesti pentru seara si film si scapa-i in trecere o vorba despre „Â…as vrea sa ne vedem maine darÂ…am treabaÂ…” Daca te suna l-ai prins si faci ce vrei cu el.

Tags: