Age of Conan PvP Beta Test

Apropo.ro / 10.04.2008, 12:38
Age of Conan PvP Beta Test
In weekend-ul 18-20 aprilie, FunCom, Eidos si Gamespot vor lansa un beta test pentru 15,000 de jucatori numai in modul PvP.

Incepand cu 18 pana pe 20 aprilie, FunCom impreuna cu Eidos si Gamespot vor lansa un beta test pentru 15,000 de jucatori numai in modul PvP.

15,000 de jucatori vor avea in exclusivitate sansa de a testa mult asteptatul MMORPG Age of Conan in doua module de PvP : Capture the Skull si Team Anihilation.

Pentru a face weekend-ul si mai interesant Eidos si FunCom vor lansa si sistemul de creare a caracterului, prin care utilizatorii isi vor personaliza avatarele, oferindu-le o personalitate mult mai puternica.

Toate cele 12 clase din joc, inclusive barbarul, vor putea fi testate, iar FunCom va transforma avatarul intr-o masina de lupta cu lvl 20. In incintele de PvP jucatorii vor putea interactiona, socializa, prin chat, inainte de a intra in lupta propriu-zisa.

Jucatorii vor fi rugati sa isi scrie parerile legate de Age of Conan pe forumurile GameSpot, de unde angajatii FunCom isi vor nota feedback-urile participantilor.

Cei 15,000 de participanti alesi vor fi contactati prin email Miercuri, 16 aprilie, pentru a avea timp sa isi downloadeze jocul. Serverele vor porni Vineri, 18 aprilie, orele 16:00 EST.

Age of Conan a fost numit ca unul din cele mai asteptate jocuri pentru PC ale acestui an. A avut mai mult de 25 de aparitii pe copertile celor mai renumite reviste din lumea jocurilor, a primit peste 15 premii printre care “ Cel mai bun MMO de la E3” si “ Cel mai bun joc online” la Games Convention 2007. Lansarea jocului este asteptata in mai multe tari simulta, pe data de 20 Mai 2008.

Daca doriti a va inscrie la acest eveniment accesati aici.

Pentru a va posta parerea despre modul de PvP al mmorpg-ului Age of Conan, puteti accesa forumul GameSpot.

 

 

Mai jos puteti urmari un trailer si un ingame view ale jocului Age of Conan:

Age of Conan – Trailer Video
Age of Conan – Ingame Graphics