Agent Provocateur are o noua imagine

Apropo.ro / 12.07.2007, 12:55
Agent Provocateur are o noua imagine
Firma de lenjerie intima "provocatoare", dupa cum dicteaza insasi numele ei, are acum o noua imagine, intr-un model tanar, Daisy Lowe, fiica designerului Pearl Lowe, conform fashionunited.co.uk. De anul trecut, Kate Moss a fost imaginea Agent Provocateur dar se pare ca anul acesta contractul

Firma de lenjerie intima „provocatoare”, dupa cum dicteaza insasi numele ei, are acum o noua imagine, intr-un model tanar, Daisy Lowe, fiica designerului Pearl Lowe, conform fashionunited.co.uk.

De anul trecut, Kate Moss a fost imaginea Agent Provocateur dar se pare ca anul acesta contractul ei cu firma de lenjerie intima nu a mai fost reinnoit.

Campania „4 Dreams of Miss X” de anul trecut a fost inspirata si creata special pentru Kate Moss iar cei de la Agent Provocateur s-au declarat incantati de colaborarea cu vestitul fotomodel.

Poate ca a venit insa timpul ca Moss sa predea stafeta colegelor ei mai tinere. Se pare ca nici contractul pe care aceasta il avea cu celebra casa de moda britanica Burberry nu a fost innoit. Casa de moda a inlocuit-o cu doua modele mult mai tinere, Agyness Devn, de 21 de ani si Luly Donaldson, de 20 de ani.

Raluca Iorga