„Agentul Cooper” se întoarce în „Twin Peaks”

Apropo.ro / 13.01.2015, 16:59
Este oficial: agentul Cooper se întoarce în nouă serie "Twin Peaks" care va avea premieră în 2016. Ştirea a fost confirmată chiar de regizorul David Lynch pe platformă Twitter câteva ore mai târziu, după ce la o conferinţa Television Critics Association a fost difuzată ştirea.
Contactat de cei de la „Deadline Hollywood”, Kyle MacLaclan s-a declarat încântat de viitoarea colaborare: „Sunt foarte nerăbdător să mă întorc la lumea ciudată şi minunată a serialului”. La sfârşitul conversaţiei, Kyle a adăugat „May the Forest Be with You”, făcând referire la una din cele mai puternice imagini ale serialului: pădurea în care se ascund secretele tuturor personajelor din serial.
  
Serialul original a fost difuzat în anii 1990 – 1991 pe canalul american ABC. Chiar dacă a avut parte doar de două sezone, „Twin Peaks” a reuşit să atragă un public fidel, admirator sau nu al filmelor lui David Lynch, care au sperat mereu într-o continuare. Anul trecut, postul de televiziune Showtime, a îndeplinit această dorinţă a fanilor şi a dat drumul la pregătirea acestui serial. 
  
Nouă serie din „Twin Peaks” va fi difuzată în regim de „ediţie limitată”.