Aguilera nu crede ca exista gafe vestimentare

Apropo.ro / 09.09.2004, 16:11
Aguilera nu crede ca exista gafe vestimentare
Christina Aguilera, criticata adesea pentru stilul sau vestimentar, spune ca îi place sa-și schimbe imaginea și nu crede ca în moda pot exista gafe, transmite site-ul Ananova. Într-un interviu pentru revista Elle Girl, cîntareața a declarat ca nu da atenție criticilor.

Christina Aguilera, criticata adesea pentru stilul sau vestimentar, spune ca îi place sa-și schimbe imaginea și nu crede ca în moda pot exista gafe, transmite site-ul Ananova.

Într-un interviu pentru revista Elle Girl, cîntareața a declarat ca nu da atenție criticilor. „Foarte mulți oameni au parerea preconceputa ca ma îmbrac pentru a provoca. M-am îmbracat de foarte multe ori în ținute neprovocatoare, dar presa nu a scris despre asta. Presa decide care este imaginea ta, fie ca-ți place sau nu”.

„Nu cred ca se pot face gafe vestimentare, pentru ca stilul vestimentar al fiecaruia este o forma de exprimare a personalitații”, a spus Aguilera. Vedeta crede ca le face un bine celor care nu au aceleași gusturi cu ea, aratîndu-le ceva cu care nu sînt familiarizați.

Cîntareața a mai spus ca o amuza faptul ca presa a inversat, în ultima vreme, rolurile pe care i le atribuise ei și lui Britney Spears. „Este foarte nostim. Acum Britney este cea salbatica, iar eu am devenit cuminte și îndragostita”.

Mediafax