Ai avea curaj să dormi în hotelul horror?

De: Gabriela Voicu / 12.06.2013, 13:00
Hotelul Camden Lock din nordul Londrei își întâmpină vizitatorii cu un decor horror inspirat din filmul "Mama", cu Jessica Chastain.

O noapte care îți va da fiori îți este promisă la un hotel din nordul Londrei, care zilele acestea își „servește” clienții cu clipe de groază.

Experimentul face parte dintr-un eveniment organizat de Universal Studios care marchează lansarea pe DVD și Blu-ray a filmului horror „Mama”, pe 17 iunie, în care joacă Jessica Chastain.

Hotelul Camden Lock

Hotelul Camden Lock este decorat ca în filmele horror, iar turiștii vor avea parte de vizite „paranormale”, apeluri ciudate și de diferite provocări psihologice care le vor ridica adrenalina la cote maxime.

Hotelul Camden Lock

Cu toatea acestea, Tasneeem Buitendijk, managerul hotelului, speră ca turiștii să nu se sperie atât de râu încât să nu mai revină la hotelul horror.

Cei care s-ar încumeta să îi calce pragul, pot vizita site-ul survivemama.eventbrite.co.uk, unde vor găsi detalii despre această experiență terifiantă care a început pe 10 iunie și durează patru zile.