Ai grija de parul tau ca un profesionist

Apropo.ro / 13.12.2008, 10:00
Un par frumos si sanatos trebuie intretinut corespunzator. Alimentatia echilibrata este un factor cheie.

Parul, coafura si tunsoarea spun multe despre tine si personalitatea ta.

Un par frumos si sanatos trebuie intretinut corespunzator. Alimentatia echilibrata este un factor cheie. Tot ceea ce dauneaza siluetei tale, va dauna si parului, pielii, etc.

Se spune ca nu este bine sa te speli zilnic la cap. Ei bine, nu este adevarat. Factorii poluanti ataca parul si, la fel cum iti intretii zilnic pielea (o cureti, o hidratezi, etc) la fel trebuie sa procedezi si cu parul tau. Specialistii ne asigura ca spalarea zilnica a parului nu dauneaza.

Factorii care dauneaza firului de par pot fi: uscatorul de par, produsele neadecvate destinate intretinerii podoabei capilare, vopsele pentru par de proasta calitate, etc.

Brandurile de pe piata iti pun la dispozitie o gama variata de produse, care se adreseaza fiecarui tip de fir de par sau pentru orice alta problema.

Spuma de par, care este un must pentru parul buclat, nu trebuie sa iti incarce parul, trebuie sa fie o spuma usoara.

Spuma coafanta Rubber Ball de la Wella Professionals iti ofera fixare puternica, nu iti incarca parul si are un aspect umed. De preferat este, ca la uscarea parului, sa alternezi aerul rece cu cel cald. Spuma coafanta Rubber Ball – 55 lei.

wella wellaflex nivea

 

High Hair Leave-it-long de la Wella este o crema cu textura usoara care pune in valoare frumusetea parului lung. Rezista pana a doua zi, nelasandu-l lipicios. Produsul poate fi achizitionat din saloanele de hair-styling.

Nivea Lift Spray este un spray fixativ cu fixare puternica pentru volum. Pulverizatorul special permite difuzarea de micro-particule care asigura fixarea coafurii, fara a-l incarca si fara a-l lasa lipicios. Contine vitamina B3. Pret: 12,99 lei.

Studio Line VolumMax de la L’Oreal este o spuma pentru volum ce contine multivitamine. Are o fixare puternica, protejeaza impotriva umiditatii. Se aplica pe parul umed si bine sters. Pret: 16,49 lei

l'oreal wella


Spray fixativ Wellaflex Shine&Hold ofera coafurii tale rezistenta si stralucire. Ofera rezistenta puternica. Pret: 11,55 lei

L’Oréal Paris – Studio Line Special FX este un lapte de netezire pentru par. Pret: 22,99 lei

Londa – Hot Metal Styler este un gel cu fixare extrema. Pret: 23,80 lei (disponibil in saloanele de coafura).

 

Â