Ai îmbulinat-o!

Apropo.ro / 01.07.2006, 16:58
Ai îmbulinat-o!
Bulinele sunt din nou în mare voga. Nu e de mirare, pentru ca bulinuțele sunt foarte simpatice și pe langa asta, merg foarte bine cu dungile marinarești. E o adevarata nebunie - unde te uiți, unde te întorci, dai de buline. De la puștoaice pana la mamae,

Bulinele sunt din nou în mare voga. Nu e de mirare, pentru ca bulinuțele sunt foarte simpatice și pe langa asta, merg foarte bine cu dungile marinarești.

E o adevarata nebunie – unde te uiți, unde te întorci, dai de buline. De la puștoaice pana la mamae, toata lumea e în tendințe. Nici vedetele nu se lasa mai prejos: Jessica Alba și Nicky Hilton sunt fan buline, iar Deliei Matache a afișat weekendul trecut un costum de baie îmbulinat al cu care s-a afișat la malul Marii Negre weekendul trecut.

Pana la coada, de ce nu? Bulinenele sunt retro, sunt cool, sunt chic! Daca nu vrei sa porți uniforma: buline alb cu negru, sau roșu cu alb, poți oricand sa fii originala și sa alegi niște buline galbene, sau maro. O rochie cu buline merge foarte bine atat la birou, cat și seara, la o cafea. Daca nu vrei sa te umpli de buline, din cap pana-n picioare, asoteaza la o rochie alba, niște balerini cu buline, sau o eșarfa cu buline.

Oricum ar fi, nu e cazul sa sari cazul cu bulinele. Una sau doua obiecte de îmbracaminte cu buline sunt mai mult decat suficiente. În nici un caz tricou cu buline, fusta cu buline și poșeta cu… nelipsitele buline. Poarta-le pe rand, altfel riști sa arați ca Minnie Mouse.

În o lista cu cele mai trendy rochițe, bluzițe, eșarfe, tricouri din vara asta, cu tot cu prețuri. Și pentru ca tot a venit vorba, cauta, în secțiunea de beauty, articolul care te învața cum sa-ți faci un spa în propria casa.