Ai încerca spuma de ras cu miros de șuncă?

De: Gabriela Voicu / 03.12.2012, 17:20
Ai încerca spuma de ras cu miros de șuncă?
O companie americană de produse alimentare a lansat pe piață spuma de ras cu miros de șuncă.

Compania americană J&D’s Foods a lansat pe piață spuma de ras cu aromă de bacon, care, aplicată pe piele, emană miros de gustare cu carne de porc.

Producătorii din Seattle, Justin Esch și Dave Lefkow, își descriu produsul cosmetic, disponibil pe piață pentru 14,95 de dolari, ca fiind „o spumă de ras cu aromă de șuncă, sofisticată, de lux”.

Esch a declarat: „Șunca este delicioasă, oamenii devin entuziasmați când simt mirosul ei. Când intri într-o cameră, nu ți-ar plăcea ca oamenii să fie entuziasmați când te văd? Nimic nu este mai puternic decât mirosul șuncii. Nimic. Mirosul de șuncă este mirosul campionilor”.

Baconul, micul-dejun preferat

Probabil că invenția americanilor are la baza vechea tradiție ca bărbații să folosească grăsime de șuncă pentru ras, dar poate și faptul că acest produs alimentar este în general preferat pentru micul-dejun.

Ei au creat o ediție limitată la doar 2.500 de exemplare, care cu siguranță vor fi cumpărate în perioada sărbătorilor de cei care obișnuiesc să ofere cadouri excentrice.

Deși Justin si Dave susțin că sunt primii care au venit cu această idee, reprezentanții unei companii din Wisconsin, SUA, numite Mama Bears Shop, spun că au început să comercializeze un produs similar încă din 2010.