Ai lăsa melcii vii să ți se plimbe pe față doar pentru a-ți păstra frumusețea?

Apropo.ro / 17.07.2013, 13:00
Ai lăsa melcii vii să ți se plimbe pe față doar pentru a-ți păstra frumusețea?
Japonezii o fac, iar metoda are un succes nebun în rândul clientelor saloanelor de înfrumusețare.

Mâzga lăsată de melc se pare că are efecte miraculoase împotriva îmbătrânirii tenului. De peste 20 de ani multe companii folosesc mucus de melc în produsele cosmetice.

Japonezii au dorit să simplifice lucrurile, astfel că oricine poate beneficia de substanțele minune ale melcului dacă face un asemenea tratament.

Nu vă gândiți că melcii respectivi sunt luați din grădini și puși pe fața dumneavoastră, ci ei sunt ținuți în condiții sterile.

Un tratament cu melci vii, ședința de o oră, costă în saloanele din Japonia în jur de 241 dolari. Chiar dacă prețul pare puțin „de speriat”, senzația pe care o ai atunci când melcul se plimbă pe fața ta nu se compară cu nimic. După ce melcii și-au făcut plimbarea și te-au mozolit bine de tot, o profesionistă îți face și un masaj facial, îți pune anumite măști, și te supune unui procedeu cu pulsații electrice ce face ca mucusul de melc să acționeze și mai bine.

Unele dintre cliente s-au arătat reticente la început, și au spus că mișcarea melcului pe ten îți provoacă senzații felurite – de la disconfort până la relaxare, după caz, dar rezultatul final este excepțional.