Ai nevoie de bani? Joacă la EuroMillions!

De: Marian Andrei / 09.06.2012, 16:23
Ai nevoie de bani? Joacă la EuroMillions!
Un belgian și un englez au devenit, de aseară, "puțin" mai bogați, câștigând fiecare câte 79 de milioane de euro după ce au împărțit jackpotul loteriei europene, de 158 milioane de euro.

EuroMillions este o loterie europeană, la care pot participa direct locuitorii a nouă țări: Franța, Spania, Austria, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Irlanda, Luxemburg și Belgia. Datorită succesului la public și a premiilor mari, au fost „găsite” modalități de a permite și jucătorilor din alte țări (inclusiv România) de a participa la această loterie, una dintre aceasta fiind site-ul euromillions.com.

Ultimul mare câștig a fost adjudecat la sfârșitul lunii ianuarie 2012.

Organizatorii loteriei au calculat că până la începerea tombolei au fost vândute bilete în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de dolari. Șansele de a deveni fericitul deținător al biletului câștigător sunt de 1 la 116 de milioane, dar pentru cei fără „așteptări” atât de mari sunt șanse și de 1 la 23.

Și încă o veste pentru dependenții de jocuri de noroc: cel mai mic jackpot este de „doar” 15.000.000 de euro, deci dați năvală!