Ai o casă încălzită cu lemne? Nu uita să verifici integritatea coșului de fum! (P)

De: ApropoTV.ro / 05.09.2023, 11:09
Ai o casă încălzită cu lemne? Nu uita să verifici integritatea coșului de fum! (P)

Știați că într-un focar de șemineu, sobă sau centrală pe lemne, în timpul utilizării, temperatura poate ajunge cu ușurință la valori extrem de ridicate? Tocmai de aceea este mai mult decât necesar, utilizarea unor coșuri de fum care să reziste fără probleme la căldura degajată, la depunerile de cenușă, condens și gazele care urmează să fie evacuate.

 

În acest sens, meșterii echipei sibiene cu peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul profesional de șeminee și cosuri de fum, te vor ajuta cu consiliere de specialitate și cu o gamă diversificată de produse și soluții destinate sistemului de evacuare în siguranță a fumului, precum: coșuri de fum premium din cărămidă, beton sau material ceramic, burlane sau coturi metalice care pot fi reglate în funcție de unghiul necesar focarului pe care îl deții.

 

Și pentru că, în acest domeniu plin de provocări tehnologice, calitatea este singura care poate să garanteze reușita proiectului tău, în următoarele rânduri, vă vom prezenta o soluție profesională de burlan din inox.

 

Așadar, burlanul din inox este un produs care face parte din gama premium de soluții de evacuare și asta pentru că este prevăzut cu un perete dublu cu secțiune circulară, perfect adaptat evacuării optime a gazelor de ardere, indiferent de tipul combustibilului folosit pentru generarea puterii calorice: combustibili solizi (lemne sau peleți), lichizi (bioethanol) sau gazoși (GPL).

 

Peretele exterior al acestuia se livrează standard, fiind fabricat dintr-un material special de ultimă generație din oțel galvanizat, vopsit în câmp electrostatic, aspect care îl ajută să facă față cu brio, zgârieturilor sau șocurilor externe, indiferent de natura lor.

 

Coșul de fum se prezintă pe peretele exterior vopsit în negru, ce reușește cu ușurință să ofere un stil aparte, plin de eleganță și bun gust, numai potrivit pentru o locuință dotată cu un focar semineu rafinat. Fără alura unui coș industrial clasic, pentru cabane sau case de vacanță, coșul din inox negru este de asemenea o alegere perfectă, încadrându-se de minune și într-o poveste de amenajare rustică sau tradițională.

 

Datorită materialelor din care este confecționat pe baza unei tehnologii inovatoare de ultimă generație, sistemul beneficiază de o îmbinare performantă a tubulaturii și de o accesorizare completă, realizate din oțel inoxidabil special, prezentând în același timp, avantajele unei greutăți proprii extrem de reduse și o flexibilitate sporită la montaj, spre deosebire de coșurile de fum clasice. De natură polivalentă, acest tip de coș de fum se pretează pentru întreaga gamă de combustibili – lichizi, solizi sau gazoși, iar diametrul interior poate varia între 130 mm și 250 mm.

 

Echipa de meșterii sibieni cu cei peste 20 de ani de existență pe piața autohtonă, este una dintre cele mai renumite firme românești de soluții termice alternative, datorită stocului permanent de peste 9000 de șeminee și accesorii la prețuri avantajoase, care include șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne și până la șeminee electrice sau termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii specializate.