“Ai Se Eu Te Pego” mai tare ca “Macarena” şi “Meneaito”!

De: Cătălina Matei / 06.02.2012, 11:32
“Ai Se Eu Te Pego”  mai tare ca “Macarena” şi “Meneaito”!
Nebunia declanşată de “Ai Se Eu Te Pego” i-a cuprins pe Inna şi Cristiano Ronaldo!

„Macarena” şi „Meneaito” sunt deja istorie! „Ai Se Eu Te Pego” este acum la „putere”!

Michel Telo a devenit celebru în întreaga lume cu piesa „Ai Se Eu Te Pego”, care a ajuns imediat hit şi domină acum topurile muzicale internaţionale. Videoclipul în care apar mai multe frumuseţi latino, dar şi dansul pe care îl promovează tânărul brazilian de 31 de ani au făcut înconjurul lumii, din Brazilia, până în Statele Unite, Surinam, Olanda, Spania, Italia, Belgia. De când a fost lansată, „Ai Se Eu Te Pego” a fost vizualizată de mai mult de 120 de milioane de ori pe YouTube.

Michel TeloMelodia a provocat o adevărată isterie, iar mişcările promovate de artistul brazilian Michel Telo pe acordurile piesei „Ai Se Eu Te Pego” au devenit îndrăgite nu doar de tinerii din cluburile braziliene care le repetă frenetic, ci şi de marii fotbalişti ai lumii, care atunci când dau câte un gol de senzaţie nu se pot abţine să nu danseze pe teren.

Fanii celebrii nu au încetat să apară! Cristiano Ronaldo, Andre Santos, Marcelo Vieira, Robinho, Thiago Silva, Maxi Rodriguez si Adrian Mutu ştiu dansul lui Michel Tedo, pe care îl imită pe stadioane, iar Rafael Nadal a sărbătorit câştigarea Cupei Davis la începutul lunii ianuarie, pe „Ai Se Eu Te Pego”.

Nici artiştii români nu au rezistat tentaţiei lui „Ai Se Eu Te Pego”, Inna şi Mandinga preluând deja melodia şi interpretând-o la spectacole.

Dana Popa


Participa si tu! Tot ce trebuie sa faci este sa fii primul inscris al fiecarei zile.