Aici este Raiul pe Pământ – hainele nu sunt obligatorii!

Apropo.ro / 11.03.2015, 15:45
Aici este Raiul pe Pământ - hainele nu sunt obligatorii!
În orașul Pasco County, Florida, SUA, pot fi văzuți cei mai mulți nudiști pe metrul pătrat. Hainele nu sunt obligatorii.

Pasco County este o cunoscută ca o bună destinație pentru nudiști. Aici există multe locații unde nimeni nu este deranjat de faptul că cei din jur umblă goi, așa cum au venit pe lume.

Oamenii umblă nestingheriți fără haine atunci când iau parte la petreceri, când se relaxează la terasă, când sunt alături de prieteni sau când își fac cumpărăturile.

Desigur, nu îți imagina că aceste exemplare pot fi întâlnite la tot pasul, ci sunt locuri unde se pot relaxa fără ca cineva să strige către ei să se îmbrace.

Se spune că în Pasco nu sunt multe atracții turistice, iar cei mai mulți vizitatori care vin aici o fac pentru nudism. Există resorturi dedicate nudiștilor.

Naturismul sau nudismul social este practicat pentru confortul personal. Guvernat de o serie de reguli stricte, practicarea nudismului este non-erotică și nonsexuală.

Primul resort din Pasco County datează din 1947 și a fost construit pe Lacul Como. Apoi au mai fost construite alte cinci proprietăți. Aici regăsim cel mai mare număr de nudiști pe metrul pătrat din lume.

Oameni din toate colțurile lumii vin aici să se relaxeze total. Au loc și numeroase evenimente de gen, la care lumea participă tot în pielea goală.

Guvernatorii nu se prea plâng căci sumele provenite din taxele plătite de proprietarii resorturilor și de turiști sunt binevenite la bugetul de stat. Proprietarul a două dintre resorturile din zonă a plătit doar pe un an cel puțin 82 de milioane de dolari, iar de la turiști s-au colectat la stat peste 800.000 de dolari.

Vrei natural? Te costă! O noapte de cazare aici la Lacul Como, într-o vilă stil meditreranean, te costă peste 300 de dolari. Dacă vrei mai multe facilități, prețul poate ajunge și la 1.000 de dolari.

Mulți dintre turiști au preferat să-și cumpere case aici. Prețul variază și în funcție de îmbunătățiri – 100.000 – 500.000 de dolari. În zonă au apărut și hoteluri de lux, baruri, cluburi, piscine, etc, toate pentru nudiștii care se pot distra mai bine decât în alte părți. Există piscine cu grote mai atrăgătoare decât cea de la reședința lui Hugh Hefner.

Odată ajuns aici este imposibil să nu-ți dorești să revii. Ei spun că puține sunt la fel de plăcute ca statul la o cafea cu prietenii, toată lumea fără haine, lipsiți de inhibiții.

Nudiștii din Pasco au ajuns și la televizor. TLC va transmite două episoade ale unui reality show „Buying Naked”, unde personajul principal – un agent imobiliar, va încerca să vândă locuințe în zonele unde hainele sunt opționale. Nimic nu se va blura la înregistrări, ci vor fi doar lucruri amplasate strategic.

Pasco County nu este doar Raiul nudiștilor, ci și al doilea oraș din Florida cu cei mai mulți oameni fără adăpost.