Aici îşi vor petrece Kanye West şi Kim Kardashian luna de miere!

Apropo.ro / 14.01.2014, 08:00
Aici îşi vor petrece Kanye West şi Kim Kardashian luna de miere!
Rapperul Kanye West vrea să-şi petreacă luna de miere într-un loc special alături de Kim Kardashian.

Cei doi plănuiesc să-şI petreacă luna de miere… în spaţiu. Muzicianul american urmează să plătească un milion de dolari pentru fiecare noapte pe orbită.

Rapperul este „obsedat” de călătoriile spaţiale şi a convins-o pe logodnica sa, Kim Kardashian, să macheze căsătoria lor printr-o vacanţă intergalactică.

„Kanye e obsedat de ceea ce înseamnă spaţiu şi de tot ce înseamnă ştiinţă. Acum, el îşi doreşte să petreacă luna de miere în spaţiu. La început, Kim nu a fost încântată de această idee, dar Kanye a convins-o să accepte, spunându-i că această vacanţă va putea fi prezentată în reality show-ul ei”, a declarat o sursă.

Kanye vrea să îmbarce la bordul CSS Skywalker, o staţie spaţială privată pe care compania Bigelow Aerospace o va construi pe orbită, amplasată la aproximativ 400 de kilometri deasupra Terrei şi care prevede ca participanţii să se pregătească timp de trei luni participând la cursuri de antremament destinate astronauţilor.

O sursă a declarat pentru ediţia britanică a revistei Grazia: ”Kanye spune că aceasta va fi cea de-a treia lună de miere a cuplului, având în vedere că staţia spaţială nu va fi gata anul acesta. Aşadar, ei vor avea alte două oferte până atunci”.