Aici va da petrecerea de botez Andreea Antonescu

Apropo.ro / 17.09.2011, 12:00
Andreea Antonescu se pregateste intens pentru botezul fiicei sale, Sienna, ce va avea loc duminica, 18 septembrie.

Andreea Antonescu isi va boteza fiica, pe Sienna Spak, in aceasta duminica, la un restaurant din Pipera.

Sienna si Andreea Antonescu

Sienna si Andreea Antonescu

Nasa de botez va fi Andreea Balan, fosta colega din trupa Andre.

Petrecerea va avea loc la un restaurant de lux din zona Pipera, unde oglinzile sunt din cristal, iar peretii sunt decorati manual. Plafonul restaurantului este spectaculos, pe acesta existand vegetatie luxurianta ca de jungla. Fiecare candelabru cantareste nu mai putin de 250 de kilograme, iar peretii salii sunt imbracati intr-un material ce imita pielea.

Pentru acest eveniment, administratorii localului au mobilizat 50 de persoane care au pregatit fiecare detaliu al petrecerii si care vor fi atente ca totul sa se desfasoare conform planului.

restaurant

Meniul va fi unul deosebit. Cantareata isi va servi invitatii cu mancaruri fine, printre care cotlete de berbecut cu garnitura de cartofi boulanger cu branza si smantana la cuptor, parfait de ficat stropit cu coniac si servit cu coacaze proaspete, file de pui cu mango si ruccola servit pe pat de varza rosie, file de peste cu sos olandez cu garnitura de legume proaspete aduse de afara special pentru acest eveniment, terina de rosii cu branza si multe alte specialitati. Toate ingredientele sunt preparate cu ierburi aromatice proaspete.

Tortul, de asemenea, este facut dupa o reteta speciala a restaurantului.