Aida Parascan, câștigătoarea celui de-al doilea sezon MasterChef

Apropo.ro / 29.05.2013, 12:00
Aida Parascan este marea câștigătoare a finalei "MasterChef" de la Pro TV, ea câștigând și marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

La Pro TV, marți seară, s-a dat lupta finală între cei șase finaliști rămași în joc pentru titlul de „MasterChef al României” – Ana Rotaru, Alexandru (Alex) Hora, Nicușor Coroama, Mihai Toader, Maria Pop și Aida Parascan.

masterchef

Seara a fost una plină de emoție, suspans și adrenalină, atât pentru concurenți, cât și pentru juriul format din Cătălin Scarlatescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, care a avut de luat o decizie foarte grea.

Aida

Aida Parascan, cel de-al doilea „MasterChef” al României, a fost desemnată câștigătoare de către cei trei jurați în urma unei lupte strânse, în care s-a „duelat” în preparate cu Alex Hora (care s-a situat pe locul al doilea) și Mihai Toader (locul al treilea), după ce Ana Rotaru, Maria Pop și Nicușor Coroama au fost eliminați în urma primelor probe ale marii finale a celui de-al doilea sezon al show-ului de la Pro TV.

Aida

Aida și-ar dori o emisiune culinară

familia Aidei

Aida are trei copii, Gianina (11 ani), Samuele (5 ani) și Emilia (2 ani)

Aida Parascan a fost cea care s-a descurcat cel mai bine, așa că a fost declarată câștigătoare, iar Petru Buiuca, primul MasterChef al României, i-a înmânat premiul de 50.000 de euro. „Este minunat. Nu știu ce se întâmplă cu mine, este un șoc. Vă mulțumesc din suflet. Este o experiență extraordinară, care m-a făcut să cresc ca om și m-a învățat multe în bucătărie (…) Cred că am reușit să dovedesc că merit respect„, a spus Aida. a fost prima reacție a Aidei după aflarea marii vești.

Aida

 

Aida este o luptătoare. Un bărbat în piele de femeie. Cară oale mari, pline, îi dă pe alții la o parte, lasă că fac eu„, a remarcat Chef Cătălin Scărlătescu.