Aidan Quinn, beat la volan

Apropo.ro / 29.04.2005, 14:16
Aidan Quinn, beat la volan
În timp ce se afla în Maine, pentru filmarile la pelicula "Empire Falls", Aidan Quinn a fost prins beat la volan. Actorul de 46 de ani s-a ales cu o amenda de 500 de dolari și cu suspendarea carnetului de conducere pentru 90 de zile. El mai fusese arestat, în octombrie 2003, pentru


În timp ce se afla în Maine, pentru filmarile la pelicula „Empire Falls”, Aidan Quinn a fost prins beat la volan. Actorul de 46 de ani s-a ales cu o amenda de 500 de dolari și cu suspendarea carnetului de conducere pentru 90 de zile.

El mai fusese arestat, în octombrie 2003, pentru ca s-a urcat la volan sub influența alcoolului. Avocata lui a spus ca sancțiunile recente sunt la limita abaterii, pentru ca alcoolemia clientului sau de 0,12 la mie, ceea ce e o limita admisa în alte state; în Maine însa, alcoolemia admisa este de 0,8 la mie.

Ashton Kutcher a facut pariu pe cel mai recent film al sau, „A Lot Like Love”, în care joaca alaturi de Amanda Peet. „Daca filmul va ajunge pe locul 1 la box office în SUA, voi face reclama la lenjeria Calvin Klein”, a declarat într-un interviu actorul de 27 de ani, caruia pelicula i-a prilejuit prima scena de nuditate.

„Îmi place sa filmez gol, n-a fost greu deloc”, a spus actorul, care a mai facut pana acum reclama la îmbracaminte Versace și a aparut într-un spot la lenjerie Calvin Klein.

Jackie Chan a luat o pauza de filmare pentru a-i vizita pe copiii bolnavi de SIDA din Vietnam, unde epidemia a atins proporții îngrijoratoare. Actorul de 51 de ani a vizitat o clinica din provincia Quang Ninh, în calitate de ambasador UNICEF. Chan a facut senzație printre copiii care-l strigau pe nume sau îi spuneau: „Buna, unchiule!” și le-a liniștit pe viitoarele mame, care își așteptau randul la control, înspaimantate ca ar putea fi seropozitive.

Oficialitațile chineze au blocat desfașurarea unui festival de film gay în campusul Universitații din Beijing. Oficial, scopul manifestarii erau profilaxia SIDA și ajutorarea victimelor maladiei. „Daca le-am fi spus precis de la început despre ce e vorba, ar fi anulat imediat desfașurarea festivalului”, a spus un purtator de cuvant. Evenimentul a fost gazduit pana la urma într-o fabrica dezafectata.

Tags: