AIR 2015: Amsterdam Arena din Olanda va găzdui primul circ cu drone din lume

De: Carmen Ulian / 18.02.2015, 15:00
AIR 2015: Amsterdam Arena din Olanda va găzdui primul circ cu drone din lume
Pe Amsterdam Arena din Olanda va avea loc, în premieră, primul circ cu drone din lume, un eveniment ce va aduce în fața publicului roboți și drone.

Evenimentul denumit AIR 2015 va avea loc pe cel mai mare stadion din Olanda – Amsterdam Arena. La primul circ cu drone din lume vedetele showului vor fi roboții și dronele, dotați cu lasere și proiectoare.

„În acest show exploziv și care generează multă energie, dronele vor ocupa centrul scenei, unde vor prezenta un amestec de muzică, spectacole video, proiecții 3Dși efecte speciale”, au precizat organizatorii proiectului.

AIR 2015 este organizat de compania Fjuze în colaborare cu Forțele Aeriene Regale din Olanda. Data la care va avea loc nu a fost încă anunțată.

În cadrul showului operatorii de drone își vor putea arăta abilitățile de zbor având la dispoziție obstacole și alte etape de parcurs stabilite de organizatori.

Cei care doresc să fie la curent cu ce se va mai întâmpla pot verifica pagina de facebook a evenimentului. Organizatorii au postat pe internet un material video pentru ca cei interesați să își facă o părere despre ce va fi și ceea ce se dorește de la participanți.