Ajax trage iar de Lobont

Apropo.ro / 20.12.2001, 08:12
Ajax trage iar de Lobont
Intrat în criza de portari, clubul olandez vrea sa-l ia imediat înapoi pe internationalul român Avansata în urma cu doua saptamîni, varianta întoarcerii lui Bogdan Lobont (foto) la Ajax are pe zi ce trece mai multe sanse de concretizare. Veteranul Fred Grim, din cauza caruia internationalul

Intrat în criza de portari, clubul olandez vrea sa-l ia imediat înapoi pe internationalul român

Avansata în urma cu doua saptamîni, varianta întoarcerii lui Bogdan Lobont (foto) la Ajax are pe zi ce trece mai multe sanse de concretizare. Veteranul Fred Grim, din cauza caruia internationalul român nu a reusit sa prinda un loc de titular în trupa „lancierilor”, s-a accidentat în ultima etapa, la meciul cu Roda Kerkrade (1-1).

El are probleme medicale la umar si la genunchi, ceea ce-l va obliga sa stea pe margine mai bine de o luna. În aceasta situatie, Ajax se confrunta cu o criza acuta la nivel de goal-keeperi, antrenorul Ronald Koeman fiind nevoit sa mearga pe mîna australianului Didulica, un cvasianonim readus în vara de la Beerschot, unde fusese împrumutat. El a apucat sa joace doar un minut în finalul întîlnirii cu Roda, dar nu reprezinta o solutie pe termen lung pentru Ajax.

Bogdan Lobont era ieri la curent cu situatia de la Amsterdam, declarînd ca „am vorbit cu Chivu, care mi-a spus despre ce este vorba. Nu m-a sunat însa nimeni din club sa-mi zica vreo vorba. Oricum, eu as înclina sa ramîn la Dinamo pîna în vara, sa termin aici treaba pe care am început-o”.

Impresarul Giovanni Becali a subliniat însa ca nu se poate face nici o miscare fara acceptul alb-rosiilor, punctînd, mai în gluma, mai în serios, ca „jucatorul se poate întoarce acum la Ajax doar daca Dinamo ar fi de acord sa ia pe el cam un milion de dolari ca sa-i dea drumul înainte de finalul împrumutului”. Cu toate acestea, olandezii forteaza readucerea lui „Lobby”, pe care l-ar vrea la echipa din 27 ianuarie, cînd începe returul campionatului.
Sursa: www.prosport.ro