Ajutoare de urgenta pentru încalzirea cu lemne

Apropo.ro / 14.11.2006, 15:18
Ajutoare de urgenta pentru încalzirea cu lemne
Locuitorii sectorului 2 pot depune, in continuare, cererile pentru acordarea compensarilor procentuale pentru cei ce se încadreaza în prevederile legale pentru a primi ajutor social necesar la încalzirea locuintelor în perioada de iarna 2006-2007. Pâna în prezent, la nivelul

Locuitorii sectorului 2 pot depune, in continuare, cererile pentru acordarea compensarilor procentuale pentru cei ce se încadreaza în prevederile legale pentru a primi ajutor social necesar la încalzirea locuintelor în perioada de iarna 2006-2007.

Pâna în prezent, la nivelul Primariei Sectorului 2 au fost strânse peste 32.700 de cereri – 26.550 depuse de cetateni la Radet si retrimise administratiei locale si 6150 primite în acelasi regim de la Distrigaz.

Toate cererile sunt analizate si se stabileste cuantumul de ajutor pentru fiecare caz în parte, dupa care asistentii sociali ai Primariei Sectorului 2 trimit comunicari de înstiintare pentru ca locuitorii sa stie de ce sprijin beneficiaza.

Sediile directiilor de asistenta din sectorul 2 sunt la urmatoarele adrese:

Pentru cartierul Baicului – Serviciul Asistenta Sociala Baicului din strada Heliade Între Vii nr. 36;

Pentru cartierul Floreasca – Serviciul Asistenta Sociala Glinka din strada Glinka nr. 7;

Pentru cartierul Colentina – Serviciul Asistenta Sociala Masina de Paine din strada Masina de Paine nr. 65;

Pentru cartierul Pantelimon – Serviciul Asistenta Sociala Pantelimon din strada Potarnichii nr. 3;

Pentru zona Mosilor – Serviciul Asistenta Sociala Sf. Silvestru – str. Mosilor nr.229.

Hotararea apartine Hotarârea Consiliului Local al Sectorului 2.

Ajutorul material se acorda familiilor ce locuiesc la casa si au o situatie materiala defavorizata, confruntându-se cu dificultati la plata încalzirii pe perioada sezonului rece, se ridica, in medie la 2,5 milioane lei de fiecare familie.