Akcent a lansat videoclipul aşteptat de milioane de fani din întreaga lume: „Dilemma”

De: Cătălina Matei / 29.01.2015, 09:49
Akcent a lansat videoclipul aşteptat de milioane de fani din întreaga lume:
La un an după succesul global care a devenit single-ul KAMELIA (top 10 în 10 ţări din Europa, Asia şi Africa), AKCENT revine cu un nou single şi un videoclip special: DILEMMA.

Videoclipul DILEMMA a fost filmat timp de trei nopţi în Hong Kong, fiind o premieră în cariera lui Adrian, liderul proiectului românesc cu cele mai multe hituri în top 10 în România.
 
„Am încredere în fanii mei aşa cum ei au încredere în mine. DILEMMA începe un nou capitol în istoria Akcent iar pentru 2015 am multe multe surprize. A fost magică atmosfera de la filmări şi am încercat să completăm mesajul piesei, să redăm DILEMMA şi misterul cu care ne confruntăm în fiecare relaţie”, a declarat Adrian.

Adrian Sînă (FOTO: roton.ro)

Noul single Akcent are toate ingredientele pentru a fi cea mai tare piesă românească a anului atât la radiourile şi în cluburile româneşti dar şi peste hotare. Piesa a fost compusă şi produsă de Adrian Sînă şi echipa de hitmakeri de la Premium Artist, aceeaşi echipă care a lucrat „Sărutări criminale” şi „Vreau să te” (Maxim), „Noi simţim la fel” (Lidia Buble & Adrian Şina), „Gloanţe oarbe” (Anda Adam) şi multe alte hituri.

DILEMMA este răspunsul la toate întrebările celor aproape 4 milioane de fani de pe pagina de Facebook Akcent. Artistul a devenit al treilea cel mai popular brand din România şi cel mai puternic bărbat pe Facebook în ţara natală.
 
2015 anunţă un nou sound şi mai multe turnee în India, Pakistan şi Turcia pentru Akcent, după ce – în 2014 – a ocupat, în total, peste 20 de săptămâni în no.1 în topurile din România şi din multe alte ţări din Europa, Asia şi Africa. „Dilemma” este un videoclip aşteptat de peste 4 milioane de fani ai celui mai longeviv şi de succes proiect românesc în afara ţării…