AKELA Participa la OutsourceWorld New York, 2004

Apropo.ro / 06.10.2004, 15:17
AKELA Participa la OutsourceWorld New York, 2004
AKELA, unul din principalii furnizori de servicii software-outsourcing de pe piata romaneasca, participa la Targul International OutsourceWorld desfasurat la New York, intre 5 si 7 Octombrie 2004. Targul OutsourceWorld New York este cel mai important eveniment dedicat outsourcing-ului

AKELA, unul din principalii furnizori de servicii software-outsourcing de pe piata romaneasca, participa la Targul International OutsourceWorld desfasurat la New York, intre 5 si 7 Octombrie 2004.

Targul OutsourceWorld New York este cel mai important eveniment dedicat outsourcing-ului care are loc in Statele Unite ale Americii, oferind vizitatorilor o imagine detaliata a fenomenului outsourcing si a implicatiilor pe care acesta le are pentru companiile care il folosesc, atat din punctul de vedere al costurilor, cat si din cel al resurselor.

AKELA aduce la OutsourceWorld experienta sa de peste 6 ani pe piata serviciilor de dezvoltare software, castigata in urma colaborarii cu 200 de clienti din Statele Unite, Europa de Vest si Romania. AKELA se afla la cea de a treia participare la conferintele din seria OutsourceWorld, afirmandu-si astfel interesul puternic pentru piata Nord-Americana.

Reprezentantii birourilor AKELA din Bucuresti si New Jersey isi asteapta vizitatorii in cadrul standului Romaniei. Pe parcursul evenimentului, AKELA isi va promova cele trei tipuri principale de servicii oferite: dezvoltare de produse software (pentru producatorii independenti de software), dezvoltare de aplicatii software (pentru companii din diverse industrii verticale) si operarea de Offshore Development Centers (echipe dedicate in exclusivitate unui singur client).

Despre AKELA
Compania Akela furnizeaza servicii software de dezvoltare, testare si implementare corespunzand viziunii si cerintelor a peste 200 de clienti din Romania, Europa de Vest si SUA. Infiintata la Bucuresti in 1998, si cu birouri in New Jersey, USA, Akela dispune de o echipa de profesionisti dedicati satisfacerii nevoilor clientilor, cu respectarea stricta a termenelor si bugetelor propuse.

Printre clientii de referinta ai companiei se numara Orange, France Telecom, Memba, Vinyl Building Products – Deceuninck, Banca Nationala a Parisului, Ubisoft, Dassault Systemes, Lukoil, Oltchim, Delta RFI, Ambasada Frantei, etc.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati www.akela.ro sau www.akelasoftware.com

Sursa: Akela, preluat de SmartNews.