Al 3-lea Praktiker din capitala va fi deschis la 14 decembrie, în Vitan

Apropo.ro / 07.12.2006, 13:18
Al 3-lea Praktiker din capitala va fi deschis la 14 decembrie, în Vitan
Retailerul german de tip "do-it-yourself" Praktiker va deschide, la 14 decembrie, cel de-al 3-lea magazin din Bucuresti, în cartierul Vitan, valoarea investitiei fiind de circa opt milioane de euro. Centrul comercial este cea de-a 15-a locatie Praktiker pe


Retailerul german de tip „do-it-yourself” Praktiker va deschide, la 14 decembrie, cel de-al 3-lea magazin din Bucuresti, în cartierul Vitan, valoarea investitiei fiind de circa opt milioane de euro.

Centrul comercial este cea de-a 15-a locatie Praktiker pe piata româneasca.

La 1 decembrie, compania a deschis magazine la Satu-Mare si Braila. Extinderea retelei va continua, pâna la finele anului, cu o noua locatie, Baia-Mare.

Magazinele au suprafete cuprinse între 6.200 si 6.900 metri patrati.

Potrivit reprezentantilor companiei, valoarea totala a investitiilor derulate de retailerul german pe piata locala va ajunge, în urma acestor deschideri de unitati, la circa 140 de milioane de euro.

În prezent, reteaua cuprinde doua locatii în Bucuresti si câte un magazin în orasele Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Bacau, Oradea, Constanta, Craiova, Arad, Târgu Mures, Satu-Mare si Braila.

Vânzarile Praktiker România au crescut, în primele noua luni, cu 54,7% fata de perioada similara a anului trecut, ajungând la 106,3 milioane euro.

Competitorii companiei pe piata româneasca de profil sunt firmele Bricostore, Mr. Bricolage si BauMax.

Mediafax