Al Bano şi Romina Power, concert cu peste 4.000 de fani la Bucureşti

De: Cătălina Matei / 06.11.2014, 11:25
Al Bano şi Romina Power, concert cu peste 4.000 de fani la Bucureşti
Concertul pe care Al Bano şi Romina Power l-au susţinut aseară, la Sala Palatului din Bucureşti, pentru peste 4.000 de fani, a fost unul de familie, cei doi împărţind scena cu fiul lor Yari Carrisi şi cu mama în vârstă de 92 de ani a cântăreţului.
Foto: Mediafax Foto – Marius Dumbrăveanu
 
 
Aseară, la Sala Palatului era forfotă mare. Copii însoţiţi de părinţi sau bunici, cupluri, atât tinere, cât şi trecute de prima tinereţe au „luat cu asalt” Sala Palatului pentru a participa la concertul pe care Al Bano l-a susţinut la Bucureşti. A fost al doilea spectacol pe care cântăreţul l-a oferit publicului din România anul acesta, însă cel de miercuri seară a fost unul special. Al Bano a cântat alături de Romina Power, la 15 ani de la divorţul lor şi la aproape două decenii de când cei doi au renunţat la a mai împărţi scena.
 
Era trecut de ora 20.00, când Al Bano a urcat pe scenă în aplauzele publicului. După câteva melodii interpretate solo, Al Bano a invitat-o pe scenă şi pe Romina Power. Deşi publicul se aştepta ca cei doi să cânte împreună câteva dintre melodiile care i-a consacrat, cântăreţii au prelungit aşteptarea. Romina Power a cântat, la rândul ei, câteva melodii, printre care şi „America”. De asemenea, pe scenă a urcat şi Yari Carrisi, fiul celebrului cuplu al anilor ’80, care a cântat o melodie alături de Romina Power, după care scena a rămas doar a lui.
 
 
Foto: Mediafax Foto – Marius Dumbrăveanu
 
 
Spectatorii nu s-au arătat foarte încântaţi, ei îşi doreau să-i asculte pe Al Bano şi Romina Power interpretând piesele lor cele mai cunoscute. Al Bano a revenit pe scenă, piese ca „Tu per sempre” şi „Santa Maria” au răsunat la Sala Palatului. La un moment dat, o doamnă din public a venit lângă scenă şi l-a rugat pe Al Bano să cânte piesele „vechi” ale sale, cele care i-au adus notorietatea. „Credeţi-mă, faceţi o greşeală în seara asta. Trebuie să mă ascultaţi cântând cinci ore şi apoi…”, i-a spus Al Bano doamnei din public.
 
 
Foto: Mediafax Foto – Marius Dumbrăveanu
 
 
Spectacolul a continuat, aplauzele n-au întârziat să apară, dar ceva lipsea din show, iar publicul devenea nerăbdător. După mai bine de o oră, aşteptarea a luat sfârşit. Romina Power şi Al Bano cântau împreună, pe aceeaşi scenă. „Ci Sarà” a fost piesa care a adus bucurie pe chipurile oamenilor. Publicul de la Sala Palatului a aplaudat, a cântat şi s-a bucurat alături de Romina Power şi Al Bano. În plus, cei doi au învăţat să spună „te iubesc” în limba română. Au urmat piese precum „Sempre, Sempre”, „We’ll Live It All Again”, când cei doi au dansat pe scenă, „Liberta”, „Sharazan”, când românii au cântat împreună cu Al Bano şi Romina Power. „Să-i luăm în turneu cu noi”, a spus Romina, încântată de publicul din România.
 
Mai multe detalii despre concertul Al Bano şi Romina Power la Bucureşti puteţi citi aici!