Al III-lea secret de la Fatima

Apropo.ro / 13.07.2007, 14:00
Al III-lea secret de la Fatima
Autorul acestei carti, Michel Musolino, exploreaza cu minutiozitate de cercetator istoria misterioasa a secretelor de la Fatima, diversele interpretari ale acestora, ratiunile pentru care Biserica a pastrat tacerea atatea zeci de ani. Al III-lea secret de la Fatima este mult mai mult

Autorul acestei carti, Michel Musolino, exploreaza cu minutiozitate de cercetator istoria misterioasa a secretelor de la Fatima, diversele interpretari ale acestora, ratiunile pentru care Biserica a pastrat tacerea atatea zeci de ani.

Al III-lea secret de la Fatima este mult mai mult decat un raspuns la o unica intrebare, este o profetie. Aceasta iese din tiparele obisnuite: se stie de existenta ei, dar nu este facuta publica, apoi se implineste si ramane tot secreta.

Autorul acestei carti exploreaza cu minutiozitate de cercetator istoria misterioasa a secretelor de la Fatima, diversele interpretari ale acestora, ratiunile pentru care Biserica a pastrat tacerea atatea zeci de ani.

Care este rolul fatidicei cifre 13 in ceea ce-i priveste pe ultimii doi Papi? Cum s-a dezvoltat in ultimii zeci de ani cultul Fecioarei de la Fatima? Exista vreo legatura intre aparitiile de la Fatima si cele de la Medjugorje (Bosnia)? Omniprezentii si atat de discretii francmasoni si-au bagat si ei coada in aceasta afacere? Iata numai cateva dintre pistele explorate de Michel Musolino, care releva latura universala a aparitiilor Fecioarei de la Fatima.

Dupa ce veti citi Al III-lea secret de la Fatima, cu siguranta nu veti mai avea secrete in ceea ce priveste aparitiile Fecioarei Maria la Fatima. Cartea face parte din colectia „Universuri secrete” a grupului ProEditura.

Tags: