Al Pacino, tătic la 71 de ani?

De: Nicoleta Nicolae / 08.02.2012, 12:53
Al Pacino, tătic la 71 de ani?
Lucila Polak, iubita de origine argentiniană a lui Al Pacino, a mărturisit de curând că se gândeşte să aibă un copil cu actorul de 71 de ani.

Lucila, care mai are o fiica de 14 ani dintr-o căsătorie anterioară, a declarat pentru revista britanica Hello: „Am momente când mă gândesc că ar fi grozav dacă aş mai avea un copil. Sunt într-un moment al vieţii în care sunt convinsă că maternitatea mi-ar face foarte bine. De altfel, noi, argentinienele, suntem foarte mămoase şi probabil din această cauză se îndrăgostesc bărbaţii aşa uşor de noi. Pe de altă parte, mă gândesc că, dacă aş avea un copil, aş începe iar să nu dorm nopţile, să moţăi toată ziua şi să-mi pierd libertatea”, spune iubita lui Pacino, modelul în vârstă de 32 de ani.
Lucila a mai spus că diferenţa de vârstă dintre ea şi Pacino nu are niciun fel de importantţă, pentru că actorul este un spirit tânăr.
„Al este foarte tânăr emoţional, iar rutina lui zilnică este cea a unui om de 40 de ani, nu a unuia trecut de 70. Şi este incredibil de sexy, nimeni nu poate să nege asta, nu?”, mai spune iubita lui Pacino.
Al Pacino poate fi urmarit la PRO CINEMA duminica, 12 februarie, în drama „Primăria” („City Hall”).