Al Pacino, transformat pentru rolul lui Dr. Death (Poze)

Apropo.ro / 20.08.2009, 17:30
Desi are o varsta respectabila, Al Pacino pare imbatranit doar din cauza personajului din "You Don't Know Jack".

Desi are o varsta respectabila, Al Pacino pare imbatranit doar din cauza personajului din "You Don’t Know Jack".

Actorul face repetitii pentru a intra in pielea personajului cat mai bine, chiar daca asta inseamna dechizare, transformare sau orice alt lucru.

Al Pacino a fost vazut zilele trecute prin New York si abia a putut fi recunoscut din cauza noului sau look: ras, tuns si machiat, de gol l-au dat asistentii personali.

Pentru rolul lui Jack Kevorkian, cunoscut drept si Dr. Death, Al Pacino a trebuit sa arate ca un batranel de 81 de ani, actorul avand in prezent doar 69 de ani. Actorul se amuza si le spune celor care il intreaba ce filmeaza ca nu il interpreteaza pe Woody Allen.

al pacino

"You don’t know Jack" prezinta povestea unui doctor – Dr. Death – ce ajuta peste 100 de persoane sa se sinucida. Din distributie mai fac parte actorii Susan Sarandon si John Goodman. Ei il urmaresc pe Dr. Death ce fusese inchis pentru opt ani de zile si eliberat in 2007, care isi construieste "Mercy Machine" (Masina Milei), masinarie de sinucidere asistata. Filmul are la baza biografia doctorului Jack Kevorkian, care a existat in realitate. Acuzat fiind de faptele sale, doctorul a scapat de fiecare proces prin care a trecut. Datorita unei inregistrari a unei sinucideri pe care a trimis-o la un post tv, el a fost anchetat din nou si condamnat cu inchisoare de la 10 la 25 de ani. Dupa doar opt ani petrecuti dupa gratii, el este eliberat conditionat, fapt prezentat si in pelicula.

susan sarandon si john goodman

Al Pacino este cunoscut publicului din rolurile lui Tony Montana din "Scarface", Carlito Brigante din filmul "Carlito’s Way" sau Michael Corleone din trilogia "The Godfather".

Rolul Lt. Col. Frank Slade din "Parfum de femeie" i-a adus actorului premiul pentru Cel mai bun actor in 1992, dupa sapte nominalizari.

Al Pacino a avut relatii cu Diane Keaton, Beverly D’Angelo, alaturi de care are doi copii, Jan Tarrant, alaturi de care are o fata. In urma cu doar cateva zile, Pacino era vazut la volanul masinii personale insotit de o tanara bruneta, dar al carei nume nu s-a aflat inca.

GALERIE FOTO

Â